X

15 ανοιξιάτικα items που θα επαναπροσδιορίσουν τη σχέση σας με τα florals

Τα florals είναι ο leader του ανοιξιάτικου στιλ.

Μία από τις πιο viral απόψεις που ακολουθεί τη συγκεκριμένη κατηγορία μοτίβων προέρχεται από την ταινία του 2006 "The Devil Wears Prada”, όταν η διευθύντρια του περιοδικού μόδας "Runway” Miranda Priestly, την οποία υποδύεται η Meryl Streep, αναρωτιέται "florals της άνοιξη; συγκλονιστικό”. Με μία πρώτη σκέψη, η εν λόγω άποψη μάς βρίσκει σύμφωνους, αφού τα λουλουδάτα μοτίβα δεν είναι μία νέα προσθήκη στην ανοιξιάτικη μόδα. Ωστόσο, με μία δεύτερη σκέψη, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει πως τα florals έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν στο στιλ μας και όχι μόνο ρομαντικά vibes.

Το ενδιαφέρον με τα florals ξεκινά με τη μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις και συνδυασμούς που μπορείτε να βρείτε. Είτε είστε λάτρεις των bold είτε των dark συνδυασμών, οι συλλογές των brands προσφέρουν διαφορετικές εκδοχές των λουλουδάτων μοτίβων. Η αισθητική τους επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κλασικά florals, florals με abstract, retro ή romantic αισθητική, μικρότερα ή XXL λουλούδια αποτυπώνονται επάνω σε υφάσματα που έχουν ως στόχο να αναδείξουν το ανοιξιάτικο στιλ σας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως στις συλλογές των brands, θα βρείτε ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ που είναι διακοσμημένα με τα εν λόγω μοτίβα. Τσάντες, γόβες, σακάκια, πουκάμισα, παντελόνια, co-ords, ολόσωμες φόρμες, φορέματα και φούστες. Μπορείτε είτε να τα συνδυάσετε με basic κομμάτια, ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο safe αποτέλεσμα είτε με άλλα florals για ένα πιο έντονο mix & match σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, τα florals αξίζουν την προσοχή σας, αλλά και μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

Editor's Picks

Floral ζακέτα KENZO
Floral παντελόνι LIU JO
Floral πουκάμισο Ganni
Ολόσωμη φόρμα Cos
Maxi φόρεμα Posse
Pencil midi φούστα Carolina Herrera
Λινό cropped top Agua by Agua Bendita
Λινή ψηλόμεση παντελόνα Agua by Agua Bendita
Mini φόρεμα Cara Cara
Σακάκι σε φαρδιά γραμμή H&M
Μπλούζα Isabel Marant Étoile
Midi φόρεμα RIXO
Ζακέτα με πλέξη ζακάρ Zara
Τσάντα Loewe
Φόρεμα με έναν ώμο Ulla Johnson