Οι κομψές midi φούστες που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στο ανοιξιάτικο ντύσιμο

Οι midi φούστες που θα φορέσετε σε κάθε περίσταση.

Το ημερολόγιο δείχνει πως διανύουμε την εποχή του χρόνου που είναι συνώνυμο της άνθισης και της ανανέωσης, δύο αισθήματα που επηρεάζουν άμεσα και το ντύσιμό μας. Ως γυναίκες που αγαπούν το προσεγμένο στιλ και τον κόσμο της μόδας, γνωρίζουμε πως ένα από τα staples του ανοιξιάτικου ντυσίματος είναι οι φούστες. Το εν λόγω πρακτικό bottom και χαρακτηριστικό του ladylike ντυσίματος μάς βοηθά να ανανεώσουμε το στιλ μας, να πειραματιστούμε με αυτό και εν γένει να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας. Εάν είστε και εσείς σε αναζήτηση του ιδανικού bottom για την άνοιξη, οι midi φούστες είναι σίγουρα η απάντηση.

Οι φούστες σε midi μήκος, δηλαδή εκείνες που φτάνουν έως τη γάμπα, ανήκουν στην κατηγορία των ρούχων που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας άλλωστε, υπόσχονται πως θα βρείτε σίγουρα τα σχέδια που σας κάνουν να νιώθετε κομψές. Πιο συγκεκριμένα όμως και όσον αφορά στο ανοιξιάτικο ντύσιμο, οι denim midi φούστες, εκείνες σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ ή οι midi φούστες σε χαρούμενα patterns υπόσχονται elevated στιλ. 

Πώς μπορείτε να τις φορέσετε; Με πουκάμισα και oversized σακάκια στο γραφείο, με t-shirts και sneakers για τις casual βόλτες στην πόλη ή με tank tops και ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα άκρως θηλυκό βραδινό look. Όποιο κι αν είναι το dress code, μία midi φούστα θα είναι μία chic και όχι τόσο αναμενόμενη επιλογή. 

Editor's Picks

Λινή φούστα Cala de la Cruz

Πλισέ φούστα Balenciaga

Φούστα με πουά μοτίβο Carolina Herrera

Ασύμμετρη φούστα Max Mara

Μίντι φούστα από ποπλίνα Massimo Dutti

Midi φούστα με logo Valentino

Εβαζέ φούστα H&M

Midi φούστα Emporio Sirenuse

Midi denim φούστα Ulla Johnson

Midi φούστα Gucci