Η Helena Christensen υιοθέτησε την τάση μαλλιών που λίγες 50something θα τολμούσαν

Η απόδειξη ότι οι τάσεις δεν έχουν ηλικία.

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έκανε πρεμιέρα και οι καλεσμένες stars ξεκίνησαν ήδη τις λαμπερές εμφανίσεις τους. Μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Helena Christensen, η οποία εντυπωσίασε τόσο με τις fashion, όσο και με τις beauty επιλογές της στο κόκκινο χαλί.

Η Helena Christensen υιοθέτησε την τάση μαλλιών που λίγες 50something θα τολμούσαν

Για την περίσταση, το θρυλικό μοντέλο των '90s επέλεξε μία off-the-shoulder Vivienne Westwood τουαλέτα σε ανοικτό ροζ χρώμα, την οποία συνδύασε με λαμπερά πέδιλα και κοσμήματα. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα girly half up half down χτένισμα, το οποίο διακοσμήθηκε με ένα λεπτό ροζ φιόγκο, ο οποίος στερεώθηκε στην κορυφή του κεφαλιού της.

Αν και λίγες γυναίκες άνω των 50 θα τολμούσαν ένα τόσο νεανικό χτένισμα, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη του μπαλέτου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως συμβαδίζει άψογα με τις τάσεις της σεζόν. 

Οι φιόγκοι πρωταγωνίστησαν σε πολλά shows για τη Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, τόσο στα ρούχα, όσο και τα μαλλιά. Ο οίκος Versace ολοκλήρωσε το hair look των μοντέλων του στο SS24 show του με bow headbands και barettes, ενώ η τάση  είχε προκαλέσει αίσθηση ήδη από τον προηγούμενο fashion month.

Η Helena Christensen δεν είναι η πρώτη celebrity άνω των 50 που υιοθέτησε την τάση. Εξίσου κομψές εμφανίσεις με hair bows έχουν κάνει στο παρελθόν και οι Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Julianne Moore, Gwyneth Paltrow και Nicole Kidman.

Διαβάστε Επίσης