Βασίλισσες, πριγκίπισσες & Πρώτες Κυρίες | Οι κομψές εμφανίσεις τους στη στέψη του Καρόλου

Τα looks που επέλεξαν οι καλεσμένες στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 6 Μαΐου, στη Μεγάλη Βρετανία, σηματοδοτώντας μία ιστορική μέρα για τη χώρα. Σε αντίθεση με την παράδοση που ήθελε στη τελετή στέψης του μονάρχη να μη παρίστανται μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών, ο βασιλιάς Κάρολος απέστειλε προσκλήσεις σε διάφορους βασιλικούς οίκους του πλανήτη, έστω κι αν περιόρισε συνολικά των αριθμό των καλεσμένων στην τελετή. Οι βασίλισσες και οι πριγκίπισσες που έδωσαν το παρών φρόντισαν, ασφαλώς, να είναι ιδιαιτέρως κομψές για την περίσταση, ενώ συνυπολογίστε και την παρουσία πολλών Πρώτων Κυριών που είχαν το δικό τους μερίδιο στο ρεσιτάλ κομψότητας που εξελίχθηκε στο Westminster Abbey. 

Οι καλεσμένες στην τελετή επέλεξαν να φορέσουν είτε κομψά ταγέρ είτε μίντι φορέματα και coat dresses σε παστέλ αποχρώσεις με κυρίαρχες αυτές του γαλάζιου, του ροζ και του απαλού κίτρινου. Φυσικά, όλες φρόντισαν να ολοκληρώσουν τα looks τους με καπέλα, ακολουθώντας τη βρετανική παράδοση, ενώ εξίσου κομψά και εντυπωσιακά ήταν και τα υπόλοιπα αξεσουάρ των εμφανίσεων τους όπως τα clutches και τα πολύτιμα (συμβολικά στις περισσότερες περιπτώσεις) κοσμήματά τους. 

Δείτε τις εμφανίσεις

O Emmanuel Macron με τη Brigitte Macron. To chic μονοχρωματικό σύνολο της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας έχει την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton.

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η οποία φοράει σύνολο Carolina Herrera. 

H Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α Jil Biden με την εγγονή της Finnegan Biden. HBiden φοράει ταγέρ Ralph Lauren και η εγγονή της custom φόρεμα Markarian.

Ο βασιλιάς Abdullah II και η βασίλισσα Rania της Ιορδανίας. H Rania φοράει Tamara Ralph Couture pencil φόρεμα σε λεμονί, γόβες Jimmy Choo και clutch Bottega Veneta. 

Ο πρίγκιπας Frederik και η πριγκίπισσα Mary της Δανίας. Η πριγκίπισσα φοράει Søren Le Schmidt coat dress σε μοβ χρώμα, Gianvito Rossi γόβες και Carlend Copenhagen clutch. 

Η Marie Chantal με φόρεμα Mary Katrantzou, ο Παύλος και η Άννα Μαρία με Celia Kritharioti Couture.

Ο Πρίγιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Charlene.

Η πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας και ο πατέρας της βασιλιάς Carl XVI Gustaf.

Η Zara Phillips.

Η Lady Louise Windsor με Suzannah London φλοράλ φόρεμα. 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με Beulah London φόρεμα και στέκα Emily-London

Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας. Η Maxima φοράει φόρεμα του Jan Taminiau, γόβες Gianvito Rossi και καπέλο Philip Treacy.

Ο πρίγκιπας Haakon της Νορβηγίας και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mette-Marit με φόρεμα Peter Dundas και γόβες Christian Louboutin.

Ο βασιλιάς Philippe και η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου. 

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska με σύνολο από το ουκρανικό brand the Coat by Katya Silchenk. 

Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Rishi Sunak και η σύζυγός του, Akshata Murthy, η οποία φοράει γαλάζιο φόρεμα Claire Mischevani. 

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau και η σύζυγός του Sophie Grégoire Trudeau, η οποία φοράει φόρεμα Ted Baker

Ο πρίγκιπας Akishino και η πριγκίπισσα Kiko της Ιαπωνίας. 

Ο βασιλιάς Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema του Μπουτάν. 

Ο βασιλιάς Letsie III και η βασίλισσα Masenate Mohato Seeiso του Λεσότο.