Αυτό είναι το brand στο οποίο πρέπει να στραφείτε για τα καλοκαιρινά casual looks σας

Η Dirty Laundry έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης μας για πολλούς λόγους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν την αρχή μίας νέας εποχής του χρόνου, του καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς αντιλαμβανόμαστε ότι η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται ανανέωση με νέα κομμάτια που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες μας όπως και θα μας παρέχουν την άνεση, την πρακτικότητα αλλά και το στιλ που επιθυμούμε. Και ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας μοιάζουν να επιταχύνονται διαρκώς, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε όμορφα με ό, τι φοράμε έτσι ώστε να μπορούμε να φέρνουμε δυναμικά και με καλή διάθεση εις πέρας τις πολυάσχολες ημέρες μας.

Η άνεση αποτελεί στοιχείο -κλειδί για τα casual looks της καθημερινότητας το καλοκαίρι και το brand το οποίο είναι το κατάλληλο για να στραφούμε για ένα casual σύνολο είναι χωρίς αμφιβολία η Dirty Laundry. H Dirty Laundry καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες για στιλ σε relaxed γραμμές, έτσι ώστε να είμαστε άνετες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτό είναι το brand στο οποίο πρέπει να στραφείτε για τα καλοκαιρινά casual looks σας

Στην πόλη όπως και στις εξορμήσεις μας στη φύση ή στις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα και ο εαυτός μας, κάτι που η νέα συλλογή της Dirty Laundry μας δίνει τη δυνατότητα να αισθανθούμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr