Πώς θα ανανεώσετε έξυπνα το καλοκαιρινό στιλ σας

Το στιλ της σύγχρονης γυναίκας μέσα από τη νέα SS23 συλλογή του ιταλικού brand Fabiana Filippi.

Ιταλική δεξιοτεχνία, διαχρονική κομψότητα, γεωμετρία. Κάθε νέα συλλογή του ιταλικού brand Fabiana Filippi λειτουργεί ως μία ολοκληρωμένη εικόνα που έχουν οι δημιουργοί-οραματιστές του για τον τρόπο που ντύνεται μία σύγχρονη γυναίκα. Εάν χρειαζόταν μάλιστα να περιγράψουμε τη γυναίκα που φορά δημιουργίες του ιταλικού brand Fabiana Filippi, θα χρησιμοποιούσαμε λέξεις όπως υψηλή αισθητική, σύγχρονο στιλ και απλότητα που έρχεται σε τέλεια αρμονία με τη διαχρονική φινέτσα. Ακριβώς αυτά είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν στο σύνολό του, το έργο του. Για κάθε fashion lover που θέλει μάλιστα να ανανεώσει το καλοκαιρινό στιλ της, η συλλογή του brand Fabiana Filippi είναι διαθέσιμη διαθέσιμη στον ανανεωμένο 4ο όροφο τουattica City Link, όπου βρίσκεται το γυναικείο contemporary fashion τμήμα.

Πώς θα ανανεώσετε έξυπνα το καλοκαιρινό στιλ σας

Από το 1985 μέχρι σήμερα, το brand Fabiana Filippi, που δημιουργήθηκε από τους αδερφούς Mario και Giacomo στην Ούμπρια και πήρε το όνομά του από την κόρη του δεύτερου, καταφέρνει να μετουσιώνει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, την ουσία του διαχρονικού στιλ και της φινέτσας που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο από τις παροδικές τάσεις της μόδας.

Σήμερα, το ιταλικό brand έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο γυναικείο ντύσιμο και μέσα από κάθε συλλογή, κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει τα δικά της αγαπημένα staples για την εκάστοτε σεζόν.

Courtesy of Fabiana Filippi

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η συλλογή του brand Fabiana Filippi τοποθετεί τη γυναίκα στο δικό της βασίλειο, προσφέροντας της ρούχα που θα τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το στιλ της ως προέκταση της αισθητικής και της προσωπικότητάς της. Τα σχήματα και οι αναλογίες των δημιουργιών που φέρουν την υπογραφή Fabiana Filippi είναι εμπνευσμένα από την επιστήμη της γεωμετρίας και μεταμορφώνουν τη γυναικεία σιλουέτα. Ο μινιμαλισμός και η απλότητα της αρχιτεκτονικής αισθητικής που δεν στερείται ενδιαφέροντος, αλλά χαρίζει έναν αέρα ανεπιτήδευτης φινέτσας στο στιλ είναι επίσης οι πρωταγωνιστές της συλλογής.

Fabiana Filippi
Slip top Fabiana Filippi, attica

Θα το βρείτε εδώ.

Fabiana Filippi
Λινό πουκάμισο Fabiana Filippi, attica

Θα το βρείτε εδώ.

Courtesy of Fabiana Filippi

Στη λίστα με τα must have κομμάτια του θερινού στιλ από την SS23 συλλογή του brand Fabiana Filippi βρίσκονται σίγουρα τα παντελόνια σε loose γραμμή και ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, τα φορέματα σε bold μονοχρωμίες όπως το φούξια, αλλά και χρώματα όπως το σκούρο χακί και το mimosa yellow που θα χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στο στιλ σας. Το πλισέ και τα halter κοψίματα έχουν επίσης τον ρόλο του leader και έρχονται να αναδείξουν τη θηλυκότητα με έναν πιο σύγχρονο και αέρινο τρόπο. Τα πλεκτά ρούχα όπως τα φορέματα που έχουν δημιουργηθεί από ποιοτικά και soft υλικά ολοκληρώνουν την capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού.

Fabiana Filippi
Λινό ριγέ πουκάμισο Fabiana Filippi, attica

Θα το βρείτε εδώ.

Fabiana Filippi
Πλεκτό midi φόρεμα Fabiana Filippi, attica

Θα το βρείτε εδώ.

Courtesy of Fabiana Filippi
Το corner της Fabiana Filippi στον ανανεωμένο 4ο όροφο του attica City Link