Τα αξεσουάρ από raffia που αξίζει να προσθέσετε στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας

Τα πιο κομψά ψάθινα αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ και χρόνια, τα αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia ή η ψάθα έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στη λίστα με τα staples του θερινού ντυσίματος. Έχοντας τη στιλιστική αξία των neutrals, οι τσάντες, οι ζώνες, τα παπούτσια και τα καπέλα από raffia, καταφέρνουν να προσθέσουν έναν αέρα φρεσκάδας σε κάθε καλοκαιρινό σύνολο, είτε είναι formal είτε casual.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, μία ευρύχωρη ψάθινη τσάντα είναι ιδανική για την παραλία, ενώ παράλληλα μπορεί να αντικαταστήσει με μεγάλη επιτυχία την κλασική tote σας. Ένα mini ψάθινο τσαντάκι θα προσθέσει έναν αέρα ανανέωσης στα βραδινά σύνολα του καλοκαιριού, ενώ μία ψάθινη crossbody είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για την καθημερινότητα. Τα ψάθινα καπέλα επίσης, πρόκειται να σας προστατεύουν από την υψηλή θερμοκρασία της εποχής, αναβαθμίζοντας το coolness του στιλ σας.

Για εσάς που ανήκετε στις shoe lovers, ένα ζευγάρι σανδάλια, ένα ζευγάρι platform shoes ή ακόμα και mules από raffia πρόκειται να ολοκληρώσει τη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού με τον φρέσκο τρόπο.

Editor's Picks

Mules Malone Souliers, Kalogirou

Ψάθινη τσάντα Coccinelle notos.gr

Εσπαντρίγιες Gucci

Καπέλο Gigi Burris

Ψάθινη τσάντα Loewe

Mules Givenchy

Σανδάλια Aquazzura

Τσάντα ώμου Saint Laurent

Ψάθινο καπέλο Eugenia Kim

Bucket καπέλο Etro

Tote τσάντα Bottega Veneta

Πέδιλα Jimmy Choo

Ψάθινο καπέλο Ruslan Baginskiy

Καπέλο Isabel Marant

Σανδάλια Cult Gaia

Hobo τσάντα Khaite

Σανδάλια Gabriela Hearst

Ψάθινη τσάντα Manebi

Σκουλαρίκια Jacquemus