Οι τσάντες της νέας συλλογής āmes σας υπόσχονται το πιο chic μεσογειακό καλοκαίρι

H AMES ταξιδεύει και το φετινό καλοκαίρι με συνεπιβάτες τo design και την ποιότητα, ως σταθερές αξίες στο χρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

iconic τσάντες āmes που ύμνησαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό κυκλοφορούν με νέα prints και χρώματα για το πιο chic mediterranean summer. Η σχεδιάστρια Λία Μαντζώρου, μένοντας πιστή στις παραδόσεις του brand, αποτυπώνει τον "λαβύρινθο" (āmes) της Μινωικής εποχής στα πιο στιλάτα αξεσουάρ, ενώνοντας τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με το σύγχρονο design. Η νέα συλλογή αποτυπώνει με μοναδικά patterns το σύμβολο του Μινώταυρου και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά βιώσιμη πολυτέλεια και διαχρονικότητα στο στιλ προς όλους τους fashion lovers.

H ελληνική εταιρεία που εδώ και σχεδόν εφτά χρόνια εμπλουτίζει κάθε σεζόν την συλλογή της με ένα νέο κεφάλαιο, αυτή τη χρονιά αντλεί έμπνευση από την mix match τάση από τις έντονες αντιθέσεις της εποχής, παρουσιάζοντας μια must-have συλλογή γυναικείων τσαντών σε multi ύφος με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, που συμβαδίζει άψογα με τη διάθεση της εποχής και γεννά νέες τάσεις, σαν αυτή της top-sold bag, Theros.

Τα νέα μέλη στην οικογένεια των -εμβληματικών πια - Ames The Bags, κουβαλώντας την αυτοπεποίθηση της πολυετής διαδρομής τους, ανατρέπουν τα δεδομένα με την προσθήκη της multi mino σειράς που είναι ο συνδυασμός τριών pattern μαζί: το νέο μωσαϊκό με τον Μινώταυρο σε συνδυασμό με το κλασσικό ames pattern σε 3D εκδοχή και τη φιγούρα του Μινώταυρου σε πορτραίτο καθώς και την προσθήκη ενός νέου logo αποτυπωμένο σε δυο σειρές, αυτήν της new logo pattern και της multicolor logo.

Οι τσάντες της νέας συλλογής āmes σας υπόσχονται το πιο chic μεσογειακό καλοκαίρι
Theros Beige Black

Θα τη βρείτε εδώ. 

Όλα αυτά ήρθαν για να αποδείξουν ότι η āmes μπορεί να εξελίσσεται συνεχώς μένοντας πιστή στη μακροχρόνια ταυτότητά της και προσφέροντας στη γυναίκα του σήμερα την επιλογή για κάτι πολύ fashion-forward, με χαρακτήρα και κομψότητα.

Fos Multi mino orange
Fos Multi mino orange

Θα τη βρείτε εδώ

Οι τσάντες āmes αποτελούν για άλλη μια χρονιά την επιτομή του timeless chic που μας υπενθυμίζει ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Άλλωστε η φιλοσοφία της āmes είναι να δημιουργεί με γνώμονα το κλασικό και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Athlos New Logo beige
Athlos New Logo beige

Θα τη βρείτε εδώ

Tirvi Multicolor Logo Beige
Tirvi Multicolor Logo Beige

Θα τη βρείτε εδώ. 

Theros Multi Mino Beige
Theros Multi Mino Beige

Θα τη βρείτε εδώ.