Κοσμηματοπωλείο Κατερίνα Γαροφαλάκη | Πολύτιμη εμπειρία

Από το 1920 το κοσμηματοπωλείο Κατερίνα Γαροφαλάκη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης των Χανίων με παράδοση στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού, προσφέροντας επώνυμες δημιουργίες μεγάλων οίκων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο κατάστημα Γαροφαλάκη ο επισκέπτης μπορεί να βρει πολυτελή και κομψά ρολόγια και κοσμήματα όλων των διάσημων οίκων για τη γυναίκα και τον άνδρα. Με αγάπη για το κόσμημα και απόλυτο σεβασμό για τον πελάτη, η τρίτη γενιά της οικογένειας, η Κατερίνα Γαροφαλάκη, κάτοχος διπλώματος αδαμαντολογίας GIA, και ο Γιώργος Παπακωνσταντής έχουν μείνει πιστοί στη φιλοσοφία και την αισθητική του καταστήματος Γαροφαλάκη, ενώ ταυτόχρονα το εμπλουτίζουν με ό,τι νέο κυριαρχεί στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος τοποθετώντας στις βιτρίνες του τις δημιουργίες των μεγαλύτερων brands της διεθνούς αγοράς.

Κοσμηματοπωλείο Κατερίνα Γαροφαλάκη | Πολύτιμη εμπειρία

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη συλλογή των κοσμημάτων σας ή να γιορτάσετε μια σημαντική επέτειο ή ένα σημαντικό γεγονός με ένα πολύτιμο δώρο, στο κατάστημα Γαροφαλάκη θα βρείτε κοσμήματα των Yannis Sergakis, Mirco Visconti και Breuning αλλά και τα πιο πρόσφατα μοντέλα ρολογιών των Baume & Mercier, Tissot, Oris, Seiko. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση και μια ξεχωριστή εμπειρία shopping.

Κατερίνα Γαροφάλλου

Μουσούρων 1, Χανιά, τηλ. 28210-41614, garofalaki.gr, info@garofalaki.gr, @katerina_garofalaki