Νέα άφιξη | Μετά τα Χανιά και τη Μύκονο η boutique Just Brazil άνοιξε και στην Αθήνα

H boutique Just Brazil εμπλουτίζει την εμπειρία του shopping με ένα νέο spot στην Αθήνα, το λανσάρισμα του ομώνυμου label και το άνοιγμα του monobrand Galeria.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήδη συνυφασμένο με το εκλεκτό resort wear, το Just Brazil είναι συνώνυμο της boutique που ανέδειξε από τις πρώτες τα ελληνικά resort brands, με τα spots της σε Χανιά και Μύκονο και προσφάτως στο κέντρο της Αθήνας να αποτελούν σημείο συνάντησης των connoisseurs του κομψού laidback στυλ. "Κατάγομαι από μια χώρα που συνδυάζει διάφορες κουλτούρες και εθνικότητες, με τους ανθρώπους της να ζουν αρμονικά μέσα σε χρώματα και πληθωρικά συναισθήματα. Αυτό για εμένα είναι η Βραζιλία, εξ ου και το όνομα των boutiques Just Brazil" αναφέρει η ιδιοκτήτρια Renata Leitao, που έπειτα από την πολύχρονη εμπειρία της ως fashion buyer ξεχωρίζει για το curated selection των ρούχων και αξεσουάρ που διατίθενται στις boutiques της.

Νέα άφιξη | Μετά τα Χανιά και τη Μύκονο η boutique Just Brazil άνοιξε και στην Αθήνα

Με ονόματα ελληνικών ετικετών, όπως Ancient Kallos, Greek Archaic Kori, Zeus + Dione, Themis Z, Ancient Greek Sandals, Antonia Karra, Hermina Athens και Katerina Psoma, συλλογές από τα βραζιλιάνικα brands Farm Rio, Lenny Niemeyer, Osklen, Frescobol, Granado, τα αρώματα "Laboratorio Olfattivo" από την Ιταλία και "Claus Porto" από την Πορτογαλία, καθώς και τα soughtafter αθλητικά παπούτσια της αειφόρου εταιρείας Veja, το Just Brazil είναι δύσκολο να μην πιαστεί στο ραντάρ των insiders και ειδικά τώρα που δε χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κρήτη.

just Brasil
H δημιουργός Renata Leitao.

Στο νέο flagship store στην Αθήνα, στεγασμένο σε ένα κτίριο με ψηλά, ζωγραφισμένα στο χέρι ταβάνια και μαρμάρινα σκαλοπάτια, οι νέες προσθήκες των Rianna + Nina, Alemais, Carolina K, Cala de la Cruz και Lapima ενισχύουν την εμπειρία του resort shopping, όπως και η επέκταση συλλογών των Farm Rio και Osklen για γυναίκες αλλά και άνδρες. Και επειδή άνθρωποι όπως η Renata ποτέ δεν εφησυχάζουν, το λανσάρισμα του brand Just Brazil ως του βασικού brand του καταστήματος, με μια ανδρική συλλογή και μια σειρά occasion wear για τις γυναίκες, θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα.

just Brasil

Στα σχέδια της αεικίνητης επιχειρηματία προσθέστε το άνοιγμα ενός καταστήματος αποκλειστικά με τις συλλογές Galeria και το μότο της "Συνδυάζοντας εργασία με απόλαυση". Εξάλλου, η ίδια δηλώνει ότι όσο ζει στην Κρήτη, στη δημιουργική της φωλιά, θα παραμένει και η ίδια αθεράπευτα δημιουργική.

just Brasil

justbrazilstore.gr