Η BOSS επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Γλυφάδα με νέο concept

Η νέα ενημερωμένη οπτική ταυτότητα του BOSS στη Γλυφάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα κατάστημα που αποπνέει φρεσκάδα και σύγχρονη αισθητική, πάντα εμπνέει καλύτερα τη διάθεσή μας για shopping. Και το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα BOSS στη Γλυφάδα, το πρώτο στην Ελλάδα που διαθέτει το νέο brand concept, υπόσχεται μία ολοκαίνουργια, αναβαθμισμένη εμπειρία shopping για όσους το επισκεφτούν. 

Η BOSS επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Γλυφάδα με νέο concept

Ο νέος εσωτερικός χώρος σχεδιάστηκε με γνώμονα τον πελάτη, για να προσφέρει μια βέλτιστη, υψηλού επιπέδου εμπειρία αγορών. Η ενημερωμένη οπτική ταυτότητα BOSS είναι άψογα συνυφασμένη με την αρχιτεκτονική του καταστήματος μέσα από τη χρήση ζεστών υλικών για το ξύλινο δάπεδο, την επένδυση των τοίχων και τα έπιπλα. Οι μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες σε όλο το κατάστημα, οι οποίες συνδυάζονται έξυπνα με λευκό χρώμα, εξισορροπούν τέλεια την εμφάνιση και τη γενική αίσθηση του καταστήματος.

Η βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων εξασφαλίζεται μέσω μιας ποικιλίας επίπλων στο κατάστημα, προσφέροντας ευελιξία και προσβασιμότητα στα προϊόντα. Ο συνολικός τολμηρός σχεδιασμός δίνει έμφαση σε μια σύγχρονη οπτική προσέγγιση. Ο ανοιχτός σχεδιασμός της πρόσοψης παρέχει άμεση θέα μέσα στο κατάστημα και προσκαλεί τους πελάτες να γνωρίσουν τον κόσμο της BOSS.

BOSS κατάστημα Γλυφάδα

Η BOSS προσφέρει εκλεπτυσμένες, μοντέρνες συλλογές για 24/7 εμφανίσεις εστιάζοντας στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα. Στο νέο ανακαινισμένο κατάστημα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη γυναικεία συλλογή της BOSS που παρουσιάζεται στον ημιώροφο του καταστήματος.

BOSS κατάστημα Γλυφάδα

Με συνολικό χώρο λιανικής πώλησης 220 τετραγωνικών μέτρων, το νέο BOSS κατάστημα στη Γλυφάδα διαθέτει τις τελευταίες συλλογές ανδρικής και γυναικείας ένδυσης BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ.

BOSS κατάστημα Γλυφάδα

Επίσης, τα βίντεο της τελευταίας καμπάνιας και του fashion show της BOSS προβάλλονται σε περίοπτη θέση σε ψηφιακές LED οθόνες. Στο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, την οποία προσφέρουν οι χώροι καθιστικού και ο νέος σχεδιασμός του ταμείου, τη φιλοξενία με τον τρόπο της BOSS.

ΒOSS Γλυφάδα

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη 20, 166 75, Γλυφάδα, Ελλάδα.