Η Ames the bags στηρίζει φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Με κάθε αγορά μιας Ames the bags τσάντας, βοηθάτε να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού με κάποια σοβαρή ασθένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ελληνικό brand Ames the Bags στέκεται στο πλευρό του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην πιο σημαντική προσπάθεια: να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού με κάποια σοβαρή ασθένεια.

Η Ames the bags στηρίζει φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Από τις 14 έως τις 24 Δεκεμβρίου 2023, κάνοντας τις αγορές σας από το www.liamanjorou.com, με κάθε τσάντα που μπαίνει στο καλάθι του e-shop θα προσφέρονται 25€ στον οργανισμό.

Με κάθε αγορά μιας Ames the bags τσάντας, στηρίζετε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Το συνολικό χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού με κάποια σοβαρή ασθένεια.

ames

Σχετικά με την Ames the Bags:

H Ames the Bags είναι μια ελληνική εταιρεία από γυναικεία και αντρικά αξεσουάρ, της σχεδιάστριας Λία Μαντζώρου και αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά. Οι τσάντες της με το χαρακτηριστικό μοτίβο εκφράζουν το πάθος της ταλαντούχας σχεδιάστριας για τέλειο σχεδιασμό, premium υλικά και υψηλή αισθητική.

Η αρχαία Ελλάδα μέσα από την απλότητά της χαρίζει έμπνευση στη Λία Μαντζώρου, που κατάφερε να απογειώσει το brand που δημιούργησε και να εκτοξεύσει τη φήμη του εκτός συνόρων. Με βάση το design και την καινοτομία του brand, στα 7 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις δημιουργίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της προσφέροντας στο γενικότερο σύνολο μέσα από τα κομμάτια που σχεδιάζει.