Η Winter Wonderland της Pennyblack

Η χειμερινή συλλογή Pennyblack εμπνέεται από τα χιονισμένα τοπία και τα Χριστούγεννα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα πράγματα που κάνουν συναρπαστικό τον χειμώνα είναι πολλά: το χιονισμένο τοπίο, η αίσθηση θαλπωρής μπροστά από το τζάκι, οι ημέρες των γιορτών, το μοναδικό στιλ. Η Pennyblack, το ιταλικό brand που αγαπούν ιδιαιτέρως οι κομψές γυναίκες για τις δυναμικές σιλουέτες και τα διαχρονικά του κομμάτια, αντλεί έμπνευση από τη φύση, τα χιονισμένα τοπία και τα Χριστούγεννα και δημιουργεί μια συλλογή για τον χειμώνα που δίνει στην αστική ζωή μια δόση χειμερινών διακοπών.

Η Winter Wonderland της Pennyblack

Η χαλαρή διάθεση και η άνεση είναι τα βασικά στοιχεία που έρχονται να προστεθούν στην καθημερινή ντουλάπα. Η χρωματική παλέτα της Winter 2023 συλλογής Pennyblack ανατρέχει στα αλπικά τοπία ως πηγή έμπνευσης και βάζει στο επίκεντρο το λευκό και τους γήινους τόνους. Το έντονο ροζ και το σμαραγδί προσθέτουν πολυτέλεια που θυμίζει αποχρώσεις πολύτιμων κοσμημάτων, ενώ το ασπρόμαυρο και το animal print ξεχωρίζουν, διατηρώντας την ταυτότητα του brand.

Pennyblack Winter 2023

Τα best seller παλτό έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές Pennyblack και μαζί με τα πουκάμισα αποτελούν τα hero pieces της σεζόν. Οι απροσδόκητες αποχρώσεις συνδυάζονται με διαφορετικά μήκη, δίνοντας μια fun οπτική στα καθημερινά outfit. Νέοι όγκοι και εφαρμογή ξεχωρίζουν στην ασπρόμαυρη pied de poule κάπα και στις ‘60s inspired faux γούνες που συνοδεύουν τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα co-ord πλεκτά σετ εμπλουτίζονται με παγιέτα. Οι καθαρές γραμμές στα φορέματα ολοκληρώνουν τις χειμερινές επιλογές Pennyblack , προσφέροντας μια πιο κομψή και λιτή εναλλακτική στο festive dressing.

Pennyblack Winter 2023

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710