Holiday Εssentials | Τα κομμάτια για να δημιουργήσετε τα πιο chic γιορτινά looks

Τα must - have ρούχα και αξεσουάρ από τη holiday collection της Tory Burch, που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα attica.

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα των γιορτών είναι να δίνεις και να παίρνεις δώρα. Ένα άλλο, οι στιγμές θαλπωρής με την οικογένεια ή οι αποδράσεις στην εξοχή. Και ένα πολύ βασικό, η ανεβασμένη διάθεση που μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε λαμπερά και να βγούμε να γιορτάσουμε! Το ύφος των γιορτών επιβάλλει το glam style, αλλά ακόμα κι αν το στιλ σας είναι μίνιμαλ, υπάρχουν brands που έχουν φροντίσει ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε τη μοντέρνα απλότητα που χαρακτηρίζει τα looks σας με στοιχεία λάμψης. Η Tory Burch, οι συλλογές της οποίας φιλοξενούνται στα πολυκαταστήματα attica, με τη holiday collection της σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε τις γιορτές. 

Holiday Εssentials | Τα κομμάτια για να δημιουργήσετε τα πιο chic γιορτινά looks

Το holiday look

Η συλλογή Tory Burch για τις γιορτές χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές στα ρούχα της και έντονες υφές, που δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Για τα γιορτινά σας looks, εμπιστευτείτε είτε ένα colorblock column μάλλινο αμάνικο φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίπτωση είτε ένα ασπρόμαυρο stretch wool αμάνικο φόρεμα σε ίσια γραμμή με "φιόγκο", που θα σας χαρίσει τις πιο ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις. 

Tory Burch attica
Φόρεμα colorblock Tory Burch, attica. 

Τα must-have  heels

Τα παπούτσια που θα φορέσετε τις γιορτές οφείλουν να ακολουθούν τον κανόνα που θέλει το στιλ να συνοδεύεται από άνεση. Οι signature Eleanor Slingback γόβες της Tory Burch έρχονται για τις γιορτές σε glitter metallic δέρμα, με ρυθμιζόμενο λουράκι και μαλακό πάτο που προσφέρει την άνεση που έχετε ανάγκη τις βραδιές των εορταστικών πάρτι. Τα πιο κομψά και λαμπερά heels που θα φορέσετε τις γιορτές είναι χωρίς αμφιβολία αυτά τα Tory Burch παπούτσια

Η απόλυτη τσάντα των γιορτών 

Καμία γιορτινή εμφάνιση δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την τσάντα που θα κρατήσετε. Η signature σειρά με τσάντες ώμου Fleming της Tory Burch έρχεται να σας προσφέρει την πιο μοντέρνα και glam εκδοχή της για να τις γιορτές: η Fleming Soft Barrel Bag από metallic δέρμα σε χρυσό με bombé Double Τ θα προσφέρει αίγλη σε κάθε look σας στη διάρκεια αυτής της λαμπερής εποχής. Η barrel τσάντα κυκλοφορεί και σε μαύρο χρώμα, αν προτιμάτε κάτι πιο κλασικό, ενώ μπορεί να κρατηθεί στον ώμο, αλλά και να φορεθεί χιαστί. 

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να κρατήσετε μία τσάντα από βελούδο, όπως αυτή της σειράς "Kira", με διακοσμητικά γούρια, που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ των γιορτών. Μπορείτε, όμως, να δοκιμάσετε και τη μίνι εκδοχή της δημοφιλούς top-handle τσάντας "Bon Bon", που δείχνει εξαιρετικά chic και μπορεί να κρατηθεί από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ στις εμφανίσεις σας. 

*Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή της Tory Burch στο attica City Link, τις συλλογές από τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ στο attica Golden Hall, τις συλλογές από τσάντες και αξεσουάρ στο attica Mediterranean Cosmos και online.