Τα oversized πουλόβερ που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό layering

Τα φαρδιά και άνετα πουλόβερα που θα φορέσετε πάνω από στενά ζιβάγκο, πουκάμισα και φορέματα.

Ο (βαρύς) χειμώνας έχει τα δικά του staples και απ' αυτά ξεχωρίζουν πάντα τα πουλόβερ. Τα πουλόβερ είναι οι μπλούζες που φοράμε κατά κύριο λόγο όταν έξω οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και ανάλογα με την πυκνότητα της πλέξης και το είδους το μαλλιού, απευθύνονται και σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Τα πουλόβερ, δε, σε άνετες, φαρδιές γραμμές προσφέρονται για να κάνετε layering και να εξασφαλίσετε ότι με μικρές αλλαγές στο look σας θα είστε κομψή κάθε στιγμή.

Διαβάστε Επίσης

Τα oversized πουλόβερ, επομένως, είναι αυτά στα οποία πρέπει να στραφείτε αυτή την εποχή και να αναζητήσετε εκείνα τα κομμάτια με τα οποία θα παραμείνετε ζεστές και κομψές όλο τον χειμώνα. Σε μία εποχή όπου το beige/brown trend είναι κυρίαρχα στα χρώματα που χαρακτηρίζουν το στιλ της χρονιάς, αποχρώσεις όπως η "biscuit", η "rust-brown" και η "off white" σε πουλόβερ θα επικαιροποιήσουν το χειμερινό σας ντύσιμο. Μπορείτε, βεβαίως, να επενδύστε σε πουλόβερ είτε με ψηλή είτε με στρογγυλή ή V λαιμόκοψη, μπορείτε να αναζητήσετε πουλόβερ με φερμουάρ στο γιακά ή με κουκούλα, μπορείτε να στραφείτε για τα every day σύνολά σας τόσο σε λιτά, μονοχρωματικά όσο και σε cable - knit πουλόβερ που δημιουργούν την αίσθηση του κεντημένου σχεδίου. 

Φορέστε τα oversized πουλόβερ σας με loose-fitting παντελόνια για μια casual προσέγγιση στο ντύσιμο μας ή πάνω από τα φορέματά μας για να πάτε στο γραφείο. Ασφαλώς, και μπορείτε να κάνετε layering φορώντας τα πάνω από στενά ζιβάγκο και πουκάμισα, ενώ μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια μ' όλες τις φούστες της γκαρνταρόμπας σας και μπότες. 

Editor's choice 

Πλεκτή hoodie από μαλλί και κασμίρ, Celine.

Aran patchwork πουλόβερ από μείγμα μαλλιού, Bottega Veneta.

Anagram πουλόβερ σε μοχέρ, Loewe.

Rib μάλλινο πουλόβερ Isabel Marant, Luisa World.

Μπλούζα με λαιμόκοψη V από Ultrasoft Cashmere με σκισίματα, Falconeri.

Μάλλινο πλεκτό πουλόβερ Max Mara, Max Mara boutique.

Πλεκτό πουλόβερ soft, Zara.

Μάλλινο πουλόβερ, TOTEME.

Oversized πουλόβερ ζιβάγκο, JW Anderson.

Πουλόβερ από μαλλί και κασμίρ, The Row.

Oversized κασμιρένιο πουλόβερ, COS.

Πουλόβερ με φερμουάρ και άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.

Πουλόβερ αλπακά, Sézane.

Φαρδύ πουλόβερ ζιβάγκο, H&M.