Τα γυαλιά ηλίου Saint Laurent  που θα φορέσετε την άνοιξη

Μία συλλογή γυαλιών ηλίου που συνδυάζουν το διαχρονικό και το μοντέρνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H άνοιξη είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε την ανανέωση της συλλογή σας από γυαλιά ηλίου. Και το λανσάρισμα της συλλογής του οίκου Saint Laurent αποτελεί ένα σοβαρό λόγο για να αναζητήσετε εκείνο το ζευγάρι με το οποίο θα συνοδεύσετε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας looks. Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Saint Laurent αντανακλά τη λεπτή ισορροπία μεταξύ κλασικού και τολμηρού, διαχρονικού και μοντέρνου, ενώ αξιοποιεί τους ισχυρούς κώδικες που διαπερνούν όλες τις συλλογές του οίκου. 

Τα γυαλιά ηλίου Saint Laurent  για την Άνοιξη 2024


Σε ένα από τα εντυπωσιακά μοντέλα της συλλογής, η λάμψη του acetate και του μετάλλου αναδεικνύει τις γεωμετρικές γραμμές, τον μεγάλο όγκο και τη σιλουέτα, με ή χωρίς την εμβληματική γωνιακή λεπτομέρεια.

Τα γυαλιά ηλίου Saint Laurent  που θα φορέσετε την άνοιξη

Σε άλλο, οι μεταλλικές λεπτομέρειες, μεγέθους ενός εκατοστού, εμφανίζονται μέσα στους διαφανείς κοκάλινους βραχίονες δημιουργώντας εντυπωσιακό στιλ.

saint laurent

Μεταξύ των υπόλοιπων καινοτομιών, οι χαμηλοί βραχίονες που εισήχθησαν στο μοντέλο Leon της περασμένης σεζόν επανεμφανίζονται και εφαρμόζονται τώρα στα pilot μοντέλα Dust και Solace που υπόσχονται δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση εμφανίσεις. 

saint laurent
saint laurent

Επίσης, το εμβληματικό μονόγραμμα YSL αναπαράγεται τεράστιο στους μεντεσέδες με τη μορφή φερμουάρ και ερμηνεύεται ως μια μαξιμαλιστική πολύτιμη λεπτομέρεια σε σκελετούς οβάλ και cateye, μονόχρωμους ή δίχρωμους.

saint laurent
saint laurent