Τα notos υποδέχονται την άνοιξη

Το spring bliss στα πολυκαταστήματα notos.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα notos υποδέχονται την άνοιξη με τον πιο μυρωδάτο τρόπο: οι βιτρίνες τους γέμισαν λουλούδια! Τα λουλούδια είναι από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 και σε συνδυασμό με την ανθοφορία της άνοιξης και τη διάθεση για ανανέωση δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να κάνετε τις αγορές σας για την εποχή με την πιο ανεβασμένη διάθεση. 

Λουλούδια, χρώματα και elegant looks, οι βιτρίνες στα πολυκαταστήματα notos παρουσιάζουν τα fashion trends από τις νέες συλλογές των brands που φιλοξενούν και σας κάνουν προτάσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας.  

Τα notos υποδέχονται την άνοιξη

Στις νέες συλλογές θα ανακαλύψετε τα key items της ανοιξιάτικης σεζόν για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι. Πρόκειται για δημιουργίες με προσεγμένο design, έντονες αποχρώσεις και minimal στοιχεία που θα αναβαθμίσουν τα looks σας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παστέλ χρώματα και τα floral prints που θα τα ανακαλύψετε σε πολλές από τις συλλογές και προσφέρουν νότες ρομαντισμού στο στιλ. 

notos

Ταυτόχρονα, η άνοιξη βρίσκει τα πολυκαταστήματα notos με νέα fashion brands και νέες συλλογές από RIXO, Stine Goya, Favorite Daughter, Marques Almeida, Adolfo Dominguez, Armani Exchange, Maison Labiche, EA7, Michael Kors, Profuomo, Twinset, Gant, Lacoste και πολλά άλλα.

notos

Τα notos σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη fashion, beauty & home shopping εμπειρία και σας καλούν να ανακαλύψετε τον απόλυτο ανοιξιάτικο οδηγό μόδας. Τα νέα brands και oι ανανεωμένες συλλογές σας περιμένουν στα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και στο notos.gr.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, YouTube & TikTok.

Social channels:  IG: @notosofficial , FB:@notosGreece, YouTube @notosofficial  & TikTok: @notos_official

Web: www.notos.gr