"Το δικό μου Sisterhood Treasure" | 6 γυναίκες σε ένα fashion editorial διαφορετικό από τα άλλα

Πέτρα Καλαμπόκα και Βαρβάρα Μαχαιρά, Δώρα και Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη, Σοφία Ιωάννου και Όλγα Διακουμάκου φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για το δικό τους sisterhood σε ένα διαφορετικό fashion editorial powered by Answear.LAB.

Η πολύτιμη ομορφιά της γυναικείας συνύπαρξης. Η ασυναγώνιστη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης. Η νέα limited συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure, που διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω του answear.gr είναι αφιερωμένη στις πολύτιμες αξίες που διέπουν τις γυναικείες σχέσεις. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Answear αφιερώνει collection της στην ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις γυναίκες. Η Sisterhood Treasure συλλογή ωστόσο φαίνεται πως δημιουργήθηκε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για τα συναισθήματα σύνδεσης και υποστήριξης μεταξύ γυναικών. Η ισότητα, η ενσυναίσθηση, η υποστήριξη, η αποδοχή στη διαφορετικότητα, ο θαυμασμός, η έμπνευση, η αγάπη ανάμεσα στις θηλυκότητες είναι κάποιες από τις αξίες που πρεσβεύει η limited συλλογή της Answear.LAB. Ακριβώς στα στοιχεία δηλαδή που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και τις ανθρώπινες σχέσεις τόσο ουσιαστικές.

Όσον αφορά στα ρούχα της συλλογής, όλα τους έχουν έναν κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο. Δημιουργήθηκαν με στόχο να αναδείξουν τη μοναδικότητα της εκάστοτε γυναίκας, την κομψότητα και τη φινέτσα της. Πρωταγωνιστές της limited συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure είναι το power dressing με τα δερμάτινα κοστούμια, σακάκια, φούστες και καμπαρντίνες να συνδυάζουν θηλυκότητα και δυναμισμό. Οι γραμμές των ρούχων είναι minimal και ταυτόχρονα εξαιρετικά μοντέρνες, ενώ οι δημιουργίες διέπονται από ρομαντισμό. Πρόκειται λοιπόν για μία συλλογή που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη μόδα, εκφράζεται μέσα από το στιλ της και επιλέγει ρούχα υψηλών προδιαγραφών για να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της.

Η νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure λειτούργησε λοιπόν ως η τέλεια αφορμή για να συναντηθούν έξι γυναίκες, τις οποίες συνδέουν διαφορετικές σχέσεις. Η Πέτρα Καλαμπόκα και η Βαρβάρα Μαχαιρά είναι καρδιακές φίλες, η Δώρα και η Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη είναι αδερφές, ενώ η Σοφία Ιωάννου και η Όλγα Διακουμάκου αποδεικνύουν πως μία ουσιαστική σχέση μπορεί να γεννηθεί στο εργασιακό περιβάλλον. Όλες τους μίλησαν στο Missbloom για το δικό τους sisterhood.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr