Τα trending tops της άνοιξης και πώς θα τα φορέσετε

Μπλούζες, πουκάμισα, πλεκτά και όλα τα tops με τα οποία θα ολοκληρώσετε τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.

Συχνά, μιλώντας για μόδα και τάσεις, δίνουμε προβάδισμα σε ρούχα που κάνουν τη μεγαλύτερη "δουλειά" σε μια εμφάνιση. Πανωφόρια, bottoms και φορέματα ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία. Τα tops, από την άλλη, είτε πρόκειται για μια μπλούζα, ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο, έρχονται συχνά δεύτερα στην κουβέντα του στιλ. Μέχρι που οι πρόσφατες τάσεις της μόδας θέλησαν να τους προσφέρουν ρόλο πρωταγωνιστή: το 2022 ήταν η χρονιά των bralettes, το 2023 η χρονιά του tank top και για η σεζόν φ/Χ 2023-24 έφερε στο προσκήνιο το λευκό πουκάμισο. Η σεζόν Α/Κ 2024, την οποία διανύουμε, δίνει ένα προβάδισμα στις μπλούζες με polo γιακά, ενώ η τάση των floral και η διαχρονική μαρινιέρα που συναντάμε κάθε άνοιξη αναδεικνύει σε must τα tops μ' αυτά τα χαρακτηριστικά μοτίβα. 

Τα tops που θα φορέσουμε την άνοιξη 2024

Για την άνοιξη του 2024, φροντίστε κατ' αρχάς να γεμίσετε τη ντουλάπα σας με polo shirts. Μονόχρωμα ή με ρίγες, τα διαχρονικά polos, συνήθως από βαμβακερό πικέ, θα βάλουν τη sporty πινελιά στα looks σας και θα σας προσφέρουν τη λύση για αναβαθμισμένο και μοντέρνο preppy στιλ. Οι μπλούζες με φλοράλ μοτίβα αλλά και αποχρώσεις όπως το χακί, το μπεζ και το navy blue θα εξασφαλίσουν στα combos σας επίκαιρο χαρακτήρα, ενώ μην παραλείψετε να ανανεώσετε τη συλλογή σας με tank tops που και φέτος θα έχουν κεντρικό ρόλο στα relaxed chic σύνολα σας. 

Όσο για τα πουκάμισα, αναζητήστε εκείνα με ρίγες, που μπορούν να πάρουν τη θέση του βαμβακερού t-shirt μαρινιέρα, σε λιγότερο casual εμφανίσεις, ενώ ένα αμάνικο πλεκτό τοπ θα γίνει η go-to επιλογή για να ολοκληρώσετε τα ανοιξιάτικα office look σας. Τέλος, σημειώστε ότι φέτος στις τάσεις της μόδας ξεχωρίζουν τα cropped πουκάμισα που μπορείτε να συνδυάσετε με τα ψηλόμεσα παντελόνια και τις μίντι/μάξι φούστες σας βάζοντας μια σοφιστικέ σέξι πινελιά στο ντύσιμό σας. 

Get the style 

Τα trending tops της άνοιξης και πώς θα τα φορέσετε
πουκάμισο street style
tank top street style

Editor's choice 

Floral μπλούζα από λινό και βαμβάκι, Loro Piana.

Βαμβακερό πικέ polo shirt, Miu Miu.

Μεταξωτό ριμπ tank top, Loewe.

Canvas oversized πουκάμισο Max Mara, Max Mara boutique.

Ριγέ t-shirt 4G, Givenchy.

Polo μπλούζα Lauren Ralph Lauren, notos.

Cropped πουκάμισο "Ami de Coeur" Ami Paris, Luisa World.

Αμάνικο τοπ Sandro, attica.

T-Shirt με λαιμόκοψη V και slim γραμμή, Tommy Hilfiger.

Ριμπ τοπ με αντίθεση, Massimo Dutti.

Top με πιέτα, LOLA.

Ριγέ μεταξωτό πουκάμισο, Falconeri.

Ασύμμετρο τοπ, Kourbela.

Μπλούζα με τρυπητή πλέξη, H&M.