Οι τσάντες που δεν πρέπει να απουσιάζουν ποτέ από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπας σας

Οι τσάντες που είναι απαραίτητες στο ανοξιάτικό και καλοκαιρινό στιλ.

Οι γυναίκες αγαπάμε τις τσάντες και φροντίζουμε να έχουμε από κάθε είδος στην ντουλάπα μας. Από τις ευρύχωρες και πρακτικές tote μέχρι τις κομψές top handle και τα βραδινά τσαντάκια, η ποικιλία σε γυναικείες τσάντες περιγράφει τις ανάγκες που προκύπτουν από την εκάστοτε περίσταση. Υπάρχουν, ασφαλώς, και εκείνες οι τσάντες που διαθέτουν χαρακτήρα, ο οποίος τους επιτρέπει να σταθούν σε μία εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ, ενώ αν πρέπει να εστιάσουμε σε μια τσάντα που είναι must στις εμφανίσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού αυτές είναι οι χιαστί ή crossbody. 

Οι τσάντες που φοριούνται χιαστί απαλλάσσουν τα χέρια μας από την υποχρέωση να τις κουβαλάμε, ενώ μοιράζουν το βάρος στο κορμό. Συχνά μικρές σε μέγεθος, οι crossbody γίνονται οι ιδανικές τσάντες να συνοδεύουν day-to-night looks. Τα επώνυμα brands έχουν φροντίσει, βεβαίως, να δημιουργήσουν τσάντες που μπορούν να κρατηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ενσωματώνοντας σ' αυτές ρυθμιζόμενους ή αποσπώμενους ιμάντες. Έτσι, μπορείτε να επενδύσετε σε μια κομψή τσάντα ώμου που όμως μπορεί να φορεθεί χιαστί και να έχετε μια τσάντα για όλες τις περιστάσεις. 

Οι τάσεις της μόδας φέτος φέρνουν, μάλιστα, στο προσκήνιο πολύ ενδιαφέροντα χρώματα, όπως το mint, το πορτοκαλί, το πράσινο και το γαλάζιο, που θα βάλουν την pop-of-color πινελιά στο ανοιξιάτικο look σας. Διαλέξτε, λοιπόν, την τσάντα ή τις τσάντες χιαστί που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε εμφανίσεις με το πιο ξεχωριστό αξεσουάρ. 

Get the style 

Οι τσάντες που δεν πρέπει να απουσιάζουν ποτέ από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπας σας
Τσάντες street style
Τσάντες street style
Τσάντες street style

Editor's choice 

Τσάντα "Vibe" Louis Vuitton, Louis Vuitton boutique.

Τσάντα "Fiamma" Ferragamo, Ferragamo boutique & Kalogirou.

Τσάντα " Locò", Valentino Garavani.

Τσάντα, Gucci.

Τσάντα "Rocking Horse", Burberry.

Τσάντα "Loop" Bottega Veneta, Luisa World.

Τσάντα crossbody "Box - Trot" Longchamp, longchamp.gr

Τσάντα crossbody Lauren Ralph Lauren, notos.

Τσάντα χιαστί Furla, attica.

Τσάντα crossbody "Velos", Ames the bags.