Τα Alexander McQueen γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε το καλοκαίρι

Μοντέρνα και επαναστατικά σχέδια σε γυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή Alexander McQueen.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To αντισυμβατικό και επαναστατικό πνεύμα που διέκρινε πάντα το brand Alexander McQueen μεταβιβάζεται και εμπνέει όλες τις συλλογές του, από τις RTW μέχρι τα παπούτσια, τις τσάντες, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ του καλοκαιριού και όταν έχουν την υπογραφή Alexander McQueen γίνονται ένα απίστευτα δυναμικό στοιχείο στην εμφάνισή σας. 

Τα Alexander McQueen γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε το καλοκαίρι

Στη συλλογή του Alexander McQueen για το καλοκαίρι, οι νέοι σκελετοί εξερευνούν τον δυϊσμό της δύναμης και της ομορφιάς που βρίσκεται στην καρδιά του οίκου, παρουσιάζοντας σιλουέτες από μέταλλο και γυαλιστερό acetate, διακοσμημένες με pavé κρυστάλλων, μεταλλικά πριτσίνια και το εμβληματικό μοτίβο κρανίου σε αιωρούμενο και τρισδιάστατο εφέ.

Alexander McQueen Sunglasses ss24
Alexander McQueen Sunglasses ss24

Τα μεταλλικά στοιχεία στις γωνίες των acetate μοντέλων εμπνέονται από τη signature μεταλλική λαβή grip που συναντάμε στα δερμάτινα αξεσουάρ του brand και έρχονται να ενισχύσουν τη θηλυκή σιλουέτα. Οι μάσκες ηλίου είναι στιλιζαρισμένες, με τμήματα φακών να εφαρμόζονται στους βραχίονες, ενώ οι πιο στιβαρές σιλουέτες αποκαλύπτουν το λογότυπο της Alexander McQueen με χρωματιστό σμάλτο για αντίθεση. 

Alexander McQueen Sunglasses ss24
Alexander McQueen Sunglasses ss24

H συλλογή Alexander McQueen διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.