Το νέο concept store της Haralas στη Λάρισα

Η ​​​​​​​Haralas διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της με το νέο concept store στη Λάρισα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εταιρεία Haralas, ένα όνομα ταυτισμένο με τη σύγχρονη μόδα, βαδίζει με αυτοπεποίθηση και τόλμη προς την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της εγκαινιάζοντας το νέο concept store της στην καρδιά της Λάρισας, στην οδό Κούμα 12. 

Το νέο concept store της Haralas στη Λάρισα

Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, τα υπέροχα υποδήματα και αξεσουάρ των μεγαλύτερων lifestyle fashion brands, όπως Michael Kors, DKNY, Nine West, Dr. Martens, UGG, Carrano, Tous, Guess, JW Pei, Ted Baker, Plein Sport, TOMS, Birkenstock, BOSS Shoes, Gant, Camper, Hoka & Converse, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των τάσεων, τοποθετούνται σε ένα περιβάλλον που θα ενθουσιάσει τους fashionistas.

haralas_larissa

Ο αριστοτεχνικός εσωτερικός σχεδιασμός του καταστήματος είναι μια ωδή στη διακριτική πολυτέλεια, ενώ η χρωματική παλέτα που κυριαρχεί, γοητεύει με την εκλεπτυσμένη απλότητά της. Ένα αρμονικό μείγμα λευκού, γαλάζιου και tangerine δημιουργεί μια ζωντανή αλλά ταυτόχρονα γαλήνια ατμόσφαιρα, αποπνέοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη. Ο διάκοσμος εμπλουτίζεται περαιτέρω από την αλληλεπίδραση των χάλκινων καθρεφτών και τις ευρηματικές χρήσεις του χάλυβα, συνδυάζοντας γυαλιστερά και ματ φινιρίσματα απηχώντας μια εντυπωσιακή δομική αφήγηση που διαπνέεται από φυσικότητα και απλότητα.

haralas_larissa

Εμπνευσμένο από απλές αρχιτεκτονικές γραμμές και σε συνδυασμό με την ανοιχτή και ψηλοτάβανη όψη του καταστήματος, επιτυγχάνεται η αδιάλειπτη οπτική επαφή από τον εξωτερικό χώρο έως το εσωτερικό τμήμα. Η ανοιχτή, πρόσοψή μαγνητίζει εξ’ αρχής την προσοχή του επισκέπτη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα στο εσωτερικό του καταστήματος. Το στοιχείο αυτό προκύπτει από μια αρχιτεκτονική προσέγγιση που εκτός από την υψηλή αισθητική, έχει ως στόχο να ενισχύσει το ταξίδι των αγορών από την πρώτη κιόλας ματιά.

haralas_larissa

Αδιαμφισβήτητο highlight στο νέο κατάστημα Haralas στη Λάρισα αποτελεί το φωτεινό catwalk - ένα εστιακό σημείο που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και μετατρέπει την εμπειρία αγοράς σε ένα διαδραστικό ταξίδι. Αυτό το απροσδόκητο αλλά γοητευτικό χαρακτηριστικό καθοδηγεί τους πελάτες μέσα από μια ενδιαφέρουσα έκθεση των τελευταίων συλλογών της Haralas, προσκαλώντας τους να εξερευνήσουν και να συνδεθούν με το brand σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Το νέο κατάστημα Haralas στη Λάρισα με τη φρέσκια σχεδιαστική ματιά, εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα, ανανεωμένη ταυτότητα της εταιρείας και υπόσχεται να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά τις τελευταίες τάσεις και μοναδική εμπειρία αγορών.