Τα στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν φοράτε crochet ρούχα

Πώς θα φορέσετε τα crochet ρούχα με στιλ.

Τα crochet κομμάτια λοιπόν ανήκουν στους πρωταγωνιστές του θερινού ντυσίματος, είτε αυτό προορίζεται για την πόλη είτε για το νησί. Έχουν μακρά παρουσία στον κόσμο της μόδας με style icons όπως οι Cher και Melanie Griffiths, αλλά και οι Kaia Gerber, Kendall Jenner και Gigi Hadid να τα φορούν, παρουσιάζοντας μας διάφορους τρόπους για να τα εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Εάν λοιπόν έχετε προσθέσει κάποια crochet κομμάτια στην καλοκαιρινή συλλογή σας, εκτός από το πως θα τα φορέσετε, θα πρέπει να σας απασχολήσει και ποια στιλιστικά λάθη χρειάζεται να αποφύγετε. 

Δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή στην ποιότητα

Όποια κι αν είναι η περίσταση, όποιο κομμάτι κι αν σκέφτεστε να προσθέσετε στη συλλογή σας, η ποιότητα θα πρέπει να είναι ο βασικότερος γνώμονας. Ένα ύφασμα αμφιβόλου ποιότητας μπορεί να υποβαθμίσει την εμφάνιση και το στιλ σας. Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο ιδιαίτερα κομμάτια όπως τα crochet, είναι ακόμα σημαντικότερο να κάνετε τις αγορές σας από brands που χρησιμοποιούν ποιοτικά υλικά.

Λάθος πλέξη, λάθος αποτέλεσμα

Ένας επίσης παράγοντας που μπορεί να υποβαθμίσει το ντύσιμό σας με crochet ρούχα είναι η πλέξη αυτών. Όπως συμβαίνει με όλα τα κομμάτια της συλλογής μας, έτσι και με τα crochet, θα πρέπει να κάνετε διάφορες δοκιμές σε πλέξεις μέχρι να καταλήξετε σε εκείνες που ταιριάζουν τόσο στο στιλ όσο και στη σιλουέτα σας.

Επιλέγετε το λάθος μέγεθος

Τα crochet ρούχα θα πρέπει να εφαρμόζουν σωστά στο σώμα σας, ώστε το look σας να χαρακτηρίζεται από κομψότητα. Μην προσθέσετε στη συλλογή σας κάποιο crochet φόρεμα, τοπ ή φούστα χωρίς να βεβαιωθείτε πως εφαρμόζει όπως θα έπρεπε. Χωρίς να είναι δηλαδή πιο μικρό ή πιο μεγάλο. 

Λάθος επιλογή underwear

Αυτή η στιλιστική συμβουλή αφορά κυρίως σε παντελόνες, φορέματα και φούστες. Εάν φορέσετε τα εν λόγω crochet κομμάτια στην παραλία, πρόκειται να τα συνδυάσετε με το μαγιό σας, συνεπώς το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Τι γίνεται όμως έαν θέλετε να τα φορέσετε σε κάποια βόλτα στο νησί ή ακόμα και στην πόλη; Κάποια crochet ρούχα έχουν δική τους φόδρα, άρα δεν χρειάζεται να σας απασχολήσει η επιλογή των underwear. Στην αντίθετη περίπτωση, προτείνουμε να φορέσετε εσώρουχα χωρίς ραφές στην ίδια απόχρωση με το crochet ρούχο σας, ώστε να μην φαίνεται ιδιαίτερα. Μία εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή για το bottom είναι ένα εφαρμοστό σορτς, το οποίο πρόκειται να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα.

Η ισορροπία είναι το "κλειδί" της κομψότητας

Τα crochet ρούχα είναι από μόνα τους πολύ εντυπωσιακά. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να προσθέσετε πολλά αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε το αποτέλεσμα. Μερικά κοσμήματα και ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, flat ή ψηλοτάκουνα ανάλογα με την περίσταση, είναι αρκετά για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι καλό να αποφύγετε τις υπερβολές με το styling. 

Διαβάστε Επίσης