Ένα iconic αξεσουάρ επιστρέφει από το παρελθόν

Ο Giorgio Armani επανασυστήνει την αγαπημένη τσάντα των '90s.

Τα 90s είναι ό,τι πιο επίκαιρο αυτή την περίοδο και ο Giorgio Armani αποφάσισε να επαναφέρει την πιο iconic τσάντα του. Η μόδα άλλωστε αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά το "σύγχρονο" από ότι οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία, με αποτέλεσμα κάθε σεζόν να επανέρχονται στο προσκήνιο αμέτρητα στοιχεία από το παρελθόν. 

Ένα iconic αξεσουάρ επιστρέφει από το παρελθόν

O Giorgio Armani γνωρίζει πολύ καλά τα 90s και με την ευκαιρία της αναβίωσης αυτής της δεκαετίας που συμβαίνει εδώ και μερικές σεζόν, αποφάσισε να επανασυστήσει την La Prima, τη shoulder bag που έγινε ένα από τα best sellers του label εκείνη την περίοδο. Ο σχεδιαστής που πάντα πίστευε ότι "η τσάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα λειτουργικό αξεσουάρ, είναι ίσως μία εμμονή" σχεδίασε τη La Prima το 1995. Πρόκειται για ένα sleek, σχεδόν ανδρόγυνο στιλ τσάντας που έγινε αμέσως hit εξαιτίας της απλότητας και της διακριτικής κομψότητάς του. 

Για το 2019 λοιπόν η τσάντα αυτή υπέστη το απαραίτητο makeover και update και πλέον πωλείται σε διάφορες εκδοχές, tote, ώμου, clutch και trunk, σε διαφορετικά μεγέθη και φυσικά σε διαφορετικά χρώματα (11 στο σύνολο). Όπως πάντα, ο κύριος Armani σκέφτηκε όλες τις λεπτομέρειες και τις συνδύασε με τον πιο απλό, αλλά elegant τρόπο, δημιουργώντας και πάλι μία τσάντα που ταιριάζει σε κάθε κομψή γυναίκα, όποιο και αν είναι το στυλ της. 

"H La Prima, η τσάντα που ενσαρκώνει πλήρως την ιδέα μου για την κομψότητα και την προσωπικότητα, το στιλ και τη λειτουργικότητα, προέκυψε από την ανάγκη μου να προσφέρω στη χειραφετημένη και σοφιστικέ γυναίκα ένα αξεσουάρ που ταιριάζει με τη γκαρνταρόμπα της. Μια πρακτική τσάντα, αλλά ταυτόχρονα ευρύχωρη και κομψή που όμως είναι σχεδιασμένη με το μοναδικό design του Armani. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, μπορώ να πω ότι έχω δημιουργήσει μια τσάντα, που, με απόλυτα φυσικό τρόπο, απεικόνιζε και συνεχίζει να απεικονίζει την ιδέα μου για το θηλυκό στιλ" λέει ο Giorgio Armani για να περιγράψει την La Prima. 

Η τσάντα La Prima είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία στο armani.com