Και η Kim Kardashian φόρεσε ένα (υπερβολικά) διαφανές τοπ

Μήπως αυτή είναι η νέα τάση που πρέπει να σημειωθεί για τα φετινά βραδινά looks;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αλήθεια είναι πως κάποια αποκαλυπτική εμφάνιση της Kim Kardashian δεν θα έπρεπε να είναι νέο. Η reality star πολύ συχνά εμφανίζεται με looks που αφήνουν λίγα στη φαντασία και δεν διστάζει να επιλέγει όλο και πιο σέξι σύνολα, αναδεικνύοντας τις πλούσιες καμπύλες της. Επιπλέον, αν κάτι ξέρει καλά, τότε αυτό σίγουρα είναι το πώς να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο και να κλέβει την παράσταση. 

Και η Kim Kardashian φόρεσε ένα (υπερβολικά) διαφανές τοπ

Πρόσφατα βρέθηκε στο Soho της Νέας Υόρκης, καθώς έκανε μία guest εμφάνιση στο The Tonight Show του Jimmy Fallon. Δεν θα μπορούσε να φτάσει εκεί χωρίς πλήθος φωτογράφων να την ακολουθούν και να προσπαθούν να απαθανατίσουν ένα στιγμιότυπο της Kim και εκείνη, φυσικά δεν τους απογοήτευσε. Η Kim Kardashian λοιπόν αποζημίωσε τους fans αλλά και όσους βρέθηκαν εκεί περιμένοντας να τη φωτογραφίσουν με ένα από τα πιο iconic σύνολα που έχει φορέσει τον τελευταίο καιρό. Ένα στενό, δερμάτινο παντελόνι Helmut Lang, μαύρα πέδιλα Yeezy και το πιο διαφανές, μαύρο Church Boutique halter neck τοπ. 

kim kardashian

Για όσους αναρωτιούνται πώς εμφανίστηκε στην τηλεόραση με ένα τόσο αποκαλυπτικό τοπ, να σημειωθεί ότι η Kim Kardashian ξέρει πάρα πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι, έτσι το αποκαλυπτικό της υπόθεσης προοριζόταν μόνο για τους φωτογράφους. Στο πλατό της εκπομπής φρόντισε να φορέσει -μάλλον- εσωτερικά patches και έτσι το 1990s inspired τοπ της ήταν απλώς ένα βραδινό κομμάτι, θηλυκό και σέξι μεν, αλλά όχι και τόσο αποκαλυπτικό. 

Tον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι celebrities και οι trend setters που επιλέγουν see through βραδινά τοπ, οπότε ίσως μιλάμε για ένα νέο micro trend στο βραδινό ντύσιμο. Δεν είναι καθόλου περίεργο, μιας και η συγκεκριμένη τάση προέρχεται από τα 1990s, που έτσι κι αλλιώς έχουν κάνει δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της φρόντισε να μιλήσει, μεταξύ άλλων, και για τις φήμες που τη θέλουν, μαζί με τον Kanye West, να αφήνουν το Λος Άντζελες και να μετακομίζουν σε ένα ράντζο στο Wyoming. Παρόλο που τους αρέσει πολύ να περνούν χρόνο στην Άγρια Δύση, το ζευγάρι δεν φαίνεται να φεύγει σύντομα από το LA. 

"Λατρεύουμε το Wyoming, πάντα ήταν ένα υπέροχο μέρος" είπε. "Ο σύζυγός μου απλώς αγόρασε ένα ράντζο εκεί, και το όνειρό του είναι να μετακομίσει εκεί [...] εγώ λατρεύω το LA, οπότε εκεί, φαντάζομαι κάποια Σαββατοκύριακα ή κάποια καλοκαίρια" εξήγησε δίνοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.