Η Jennifer Lopez είναι το νέο πρόσωπο της Coach

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην οικογένεια της Coach ανήκει πλέον η Jennifer Lopez. Η πολυπράγμων καλλιτέχνις είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Με την επικείμενη συνεργασία, το πρόσωπο της JLo θα βρίσκεται σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες της Coach που θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020. 

Η Lopez αντικαθιστά τη Selena Gomez, η οποία ήταν η ambassador του brand από το 2016. Παρόλο που η Gomez δεν έχει πλέον κάποιο συμβόλαιο με την εταιρεία, οι καλές σχέσεις που έχτισε μέσα στα χρόνια θα διατηρηθούν και στο μέλλον, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με την Coach. Είναι ένα διαχρονικό brand που μου άρεσε πάντα και η νέα συλλογή αντανακλά πραγματικά το προσωπικό μου στυλ. Είναι ένας συνδυασμός uptown/downtown style" δήλωσε η Jennifer Lopez. 

Ο Stuart Vevers, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Coach, δήλωσε ότι η Lopez είναι "τόσο αυθεντική. Τη χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και έχει καταφέρει να κάνει πράγματα με τον δικό της τρόπο - αυτό ενσωματώνει τη φιλοσοφία του brand και της νέας καμπάνιας. Μου άρεσε όταν η Jennifer συμπεριέλαβε μια τσάντα Coach στο video clip "All I Have" το 2002. Είναι από τη Νέα Υόρκη, όπως η Coach, που δημιουργεί μια άλλη αυθεντική σύνδεση με την κληρονομιά μας και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που φέρνω κοντά τη Jennifer με τον Juergen Teller" όπως αναφέρει το WWD. Ο Teller φωτογραφίζει τις καμπάνιες του brand.