Ο οίκος Sotheby's διοργανώνει μια δημοπρασία με iconic κομμάτια Chanel

Για λίγες μόνο μέρες, ακριβώς πριν από τις γιορτές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν τις γιορτές ο οίκος Sotheby’s έχει μία ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις της μόδας, και πιο συγκεκριμένα για τους λάτρεις της Chanel. Από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου διοργανώνει μία δημοπρασία στην οποία θα πωλούνται 177 επιλεγμένα προϊόντα με την υπογραφή του ιστορικού γαλλικού label, ανάμεσα στα οποία θα περιλαμβάνονται και μερικά από τα πιο iconic αξεσουάρ, που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. 

Ο οίκος Sotheby's διοργανώνει μια δημοπρασία με iconic κομμάτια Chanel
Chanel Fall/Winter 2014-2015

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τσάντες. Ξεχωρίζει το εμπνευσμένο από την pop art σχέδιο από τη Fall/Winter 2014-2015 συλλογή, αλλά και το ασορτί μπροκάρ σακάκι, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει τιμή μεταξύ 1500 και 2500 ευρώ. Εκτός από αυτά όμως, το Sotheby’s στη λίστα του έχει και κάποια πιο οικονομικά κομμάτια, όπως το "Just a Drop of Νο5" clutch του 2001, αλλά και τα διακοσμημένα με πέρλες γυαλιά ηλίου που είχε φορέσει η Rihanna στο fashion show της Victoria’s Secret το 2012, τα οποία κοστολογούνται στα 200 ευρώ περίπου. 

H δημοπρασία θα γίνει online και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο οίκος Sotheby’s έχουν επιλεχθεί προσεκτικά μερικά πολύ αντιπροσωπευτικά κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της Chanel, από τσάντες μέχρι κοσμήματα, σε εξαιρετική ποιότητα. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημοπρασία και να λάβετε μέρος στο sothebys.com