Οι Jimmy Choo μπότες της Rosie Huntington-Whiteley στο Black Friday sale

Το Net-a-porter έχει 30% off στα κομμάτια της νέας σεζόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rosie Huntington-Whiteley ξεχωρίζει για τις κομψές της εμφανίσεις. Μία από τις αγαπημένες μας ήταν αυτή που είχε πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο, φορώντας ένα πλεκτό top, midi φούστα και ένα ζευγάρι Jimmy Choo μπότες - αυτές ήταν που έκλεψαν την παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγκεκριμένες μπότες είναι από τη συλλογή του brand για το Φ/Χ 19 και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους fashion editors. Αναμφίβολα, το νέο μονόγραμμα του Jimmy Choo έκανε το ντεμπούτο του σε όλο το Instagram.  Τι τις κάνει όμως τόσο δημοφιλείς; Το κλασικό σχέδιό τους κρύβει την bourgeois γοητεία των '70s αλλά και την αιώνια τάση της μόδας για όλα τα luxury items στολισμένα με logo - κοσμήματα. 

Κι αν η τιμή αποδεικνύεται εμπόδιο στις αγορές που προϋποθέτουν άμεση λήψη αποφάσεων, θα σας ικανοποιήσει το γεγονός ότι οι μπότες είναι διαθέσιμες στο Black Friday sales του Net-a-porter

1169599-in-xl-1574875185
NET-A-PORTER

Το  Net-a-porter προφέρει 30% off σε εποχιακά κομμάτια, που περιλαμβάνουν και items της νέας σεζόν από τους Victoria Beckham, Marni, Max Mara, The Frankie Shop, Erdem και The Vampire's Wife.