Οι luxury αγορές της εορταστικής περίοδου μπορούν να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό

Η Gabriela Hearst αποφάσισε να δωρίσει το 100% των κερδών της στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save the Children.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gabriela Hearst θα δωρίσει το 100% των κερδών από τις αγορές στο flagship αλλά και στο online κατάστημά της στo μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save the Children, που υποστηρίζει τα παιδιά στην Υεμένη. 

Προκειμένου να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, η σχεδιάστρια πρόκειται να διαθέσει προς πώληση και τη handbag collection της, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, η οποία συνήθως είναι διαθέσιμη μόνο κατά παραγγελία. 

"Η Save the Children είναι μία από τις πιο μεγάλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Υεμένη. Η ανθρωπιστική κρίση έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και η βοήθειά μας είναι απαραίτητη" είπε η Hearst σε δήλωσή της. "Για μένα το πνεύμα των γιορτών έχει να κάνει με το να δίνεις σε όσους το έχουν ανάγκη, γι' αυτό και αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα έσοδά μας σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Θαυμάζω τη δουλειά της οργάνωσης Save the Children."

Οι luxury αγορές της εορταστικής περίοδου μπορούν να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Υεμένη έχει δημιουργήσει μία από τις πιο μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις. Το 2019 η Worldwide Threat Assessment αποκάλυψε ότι πάνω από 22 εκατομμύρια (σχεδόν το 75% του συνολικού της πληθυσμού) χρειάζονται βοήθεια. 16 εκατομμύρια δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και φαγητό ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν προσβληθεί από χολέρα. 

Η Carolyn Miles, Ceo της Save the Children, εξήγησε πως "Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να δώσουμε στα παιδιά της Υεμένης την υποστήριξη που χρειάζονται. Επισκέφθηκα τη χώρα στις αρχές του χρόνου και διαπίστωσα πως τα παιδιά υποφέρουν από αυτό που συμβαίνει, καθώς υποσιτίζονται, πάσχουν από ασθένειες, δεν πηγαίνουν στο σχολείο και δεν ζουν την παιδική τους ηλικία. Ευγνωμονούμε τη Gabriela Hearst για τη βοήθειά της. Μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο και με την κίνησή της αυτή δίνει νόημα στις αγορές του κόσμου, οι οποίες θα βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή των παιδιών που μεγαλώνουν στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει στον κόσμο σήμερα."

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο gabrielahearst.com