Το μπλε ρουαγιάλ ταιριάζει στην Kate Middleton | 10 εμφανίσεις της με το χρώμα που αγαπούν οι γαλαζομαίματοι

Πρόκειται για ένα χρώμα που απονέει αδιαμφισβήτητη κομψότητα

Οι εμφανίσεις των μελών των βασιλικών οικογενειών μπαίνουν πάντα κάτω από το ''μικροσκόπιο'', για αυτό και για τον σχεδιασμό τους υπάρχει μία μεγάλη ομάδα στιλίστων από πίσω, που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να τηρείται το πρωτόκολλο. Η προσοχή που λαμβάνουν είναι τόσο μεγάλη, που οι εμφανίσεις τους σχεδιάζονται ακόμα και μήνες πριν, για να είναι όλα έτοιμα αλλά και να καλύψουν τυχόν απρόοπτα. Την ίδια προσοχή -και αρκετά μεγαλύτερη- λαμβάνει και η μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η Kate Middleton.

Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και συζητιέται για μέρες, ενώ αμέσως αντιγράφεται. Η στιλιστική της επιρροή είναι τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκε και όρος για να την περιγράψει: Ακούει στο όνομα ''Kate Middleton Effect'' και αναφέρεται στην φρενίτιδα που δημιουργείται με κάθε εμφάνιση της Δούκισσας του Κείμπριτζ. Ό,τι και αν φορέσει γίνεται αμέσως sold out, επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την αγορά και τις τάσεις της μόδας. Έτσι, η ίδια φροντίζει όχι απλά να τηρεί το πρωτόκολλο και τις υποδείξεις του παλατιού, αλλά και να είναι κομψή. 

Για αυτό το λόγο η Kate επιλέγει διαχρονικά κομμάτια, κλασικά prints και μία παλέτα που κινείται τόσο σε bright όσο και σε σκούρες αποχρώσεις. Δίνει προσοχή στο μήκος του εκάστοτε συνόλου, ενώ προτιμά πάντα τις στενές γραμμές, εκείνες που αναδεικνύουν τη λεπτή και ψηλή σιλουέτα της. Μάλιστα, με αρκετές εμφανίσεις αποτίνει φόρο τιμής στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κυρίως στην πριγκίπισσα Diana, μητέρα του συζύγου της πρίγκιπα William.

Η τελευταία της επίσημη εμφάνιση, κατά τη διάρκεια της μικρής βασιλικής περιοδείας στη Σκωτία, στο φιλανθρωπικό ίδρυμα κοινωνικής φροντίδας Turning Point Scotland στο Βόρειο Λανάρκαϊρ, ήταν ένας φόρος τιμής στη Lady D. Πιο συγκεκριμένα, η Kate επέλεξε ένα μονόχρωμο royal μπλε σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από ένα σακάκι Zara και μια midi φούστα με πιέτες από το brand Hope. Η εμφάνισή της θύμισε εκείνη της Νταϊάνα στην επίσκεψή της στη Νότια Κορέα το 1992.

Το εν λόγω, επίσης, look δεν είναι το μόνο total royal blue σύνολο που έχει επιλέξει η Δούκισσα, καθώς φαίνεται να αγαπά το συγκεκριμένο χρώμα. Πρόκειται για μία απόχρωση του μπλε που έχει συνδυαστεί με τις βασιλικές οικογένειες, ενώ αποπνέει σταθερότητα, ελπίδα, ηρεμία, αδιαμφισβήτητη κομψότητα και καλαισθησία -βασικές επιδιώξεις των μελών των βασιλικών οικογενειών. Επίσης, το royal blue αποτελεί και αγαπημένο χρώμα της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έχει πολλάκις στο παρελθόν εμφανιστεί με αντίστοιχο σύνολο.

Τα πιο κομψά royal blue looks της Kate Middleton 

Με αφορμή την τελευταία της εμφάνιση με το μονόχρωμο royal blue outfit, θυμόμαστε τα πιο κομψά σύνολα της, που φέρουν το αγαπημένο της χρώμα. 

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην σύντομη βασιλική περιοδεία στη Σκωτία.

Η Kate Middleton σε επίσημη εκδήλωση το 2018.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο το 2017.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στη βασιλική περιοδεία στον Καναδα το 2016.

Η Kate Middleton στην βασιλική περιοδεία στο Πακιστάν το 2019. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του SportsAid το 2016.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Bletchley Park D-Day Exhibition το 2019.

 

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Royal College of Obstetricians and Gynecologists το 2018.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε εκδήλωση στο παλάτι του Kensington το 2016.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στην βασιλική περιοδεία στο Πακιστάν το 2019. 

Σε επίσημη εκδήλωση η Kate Middleton το 2018.