X

Get the Style | 5 chic τρόποι για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

Δημιουργήστε κομψά σύνολα μ' ένα δερμάτινο παντελόνι.

Ελάχιστα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας διαθέτουν την απήχηση που έχουν στο στιλ τα δερμάτινα παντελόνια. Μαζί με τα τζιν παντελόνια και τα υφασμάτινα, αποτελούν τρία βασικά και διαχρονικά κομμάιτα στο everyday ντύσιμο με τα δερμάτινα να ξεχωρίζουν για την έντονη, σχυνά τραχιά προσωπικότητά τους. Συνώνυμα της rock'n'roll αισθητικής και του πανκ στιλ στις δεκαετίες των '70s και των '80s, εξελίχθηκαν σταδιακά μέσα στα χρόνια σε κομψό staple που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο χαρακτήρα. 

Διαβάστε Επίσης

Η σιλουέτα τους έχει ξεφύγει από την κλασική στενή γραμμή και έχει γίνει πιο loose, με τα δερμάτινα wide - leg και straight-leg να ξεχωρίζουν στις τάσεις των τελευταίων ετών, ενώ στις συλλογές της άνοιξης 2022 θα βρείτε tapered-leg και flared σιλουέτες που δείχνουν πολύ ενημερωμένες και φρέσκες. Επιπλέον, τα δερμάτινα παντελόνια δεν περιορίζονται μόνο στην κλασική παλέτα μαύρο - καφέ, αλλά έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή και σε άλλες αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το λευκό, ακόμα και έντονες όπως το πράσινο ή το μοβ. Αξίζει, βεβαίως, να τονίσουμε ότι μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της στροφής της μόδας και των brands σε πιο βιώσιμες πρακτικές και υλικά, τα faux leather παντελόνια είναι αυτά που προτάσσονται έναντι των original leather.

Οι Σκανδιναβές fashionistas έχουν αδυναμία στα δερμάτινα κομμάτια γενικά και από τη γκαρνταρόμπα τους δεν απουσιάζουν δερμάτινα παντελόνια και καμπαρντίνες. Από την άλλη, και οι κομψές Γαλλίδες δίνουν την έγκρισή τους στα δερμάτινα παντελόνια, με τα skinny να παραμένουν ανάμεσα στις επιλογές τους. 

Αν αναζητάτε chic τρόπους για να φορέσετε ένα δερμάτινο παντελόνι, τα παρακάτω 5 street style looks έρχονται να σας τις προσφέρουν: 

Get the style 

Με πλεκτό ζιβάγκο + mini bag
Με ασορτί leather jacket + slip-ons + bucket hat
Με πράσινη ζακέτα + λευκό t-shirt+ μοντέρνο clutch
Με δερμάτινη καμπαρντίνα + basket bag
Με κάπα + over-the-knee μπότες + statement τσαντάκι