8 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με δερμάτινο παντελόνι

Το δερμάτινο παντελόνι είναι η νέα fashion εμμονή των experts.

Η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού για το εκάστοτε σύνολο παίζει καθοριστικό αποτέλεσμα στο τελικό αποτέλεσμα. Το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναβαθμίσει και να αναδείξει το σύνολο σας, ενώ το αντίθετο μπορεί να υποβαθμίσει το look αλλά και το styling που έχετε δημιουργήσει. Συνεπώς, λίγο πριν κάνετε την τελική απόφαση χρειάζονται πολλές δοκιμές. 

Διαβάστε Επίσης

Μία πιο εύκολη διαδικασία είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα των fashion insiders, οι οποίες αναλαμβάνουν να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μας πιο εύκολο. Μία από τις τάσεις του χειμώνα που μας απασχόλησε ιδιαιτέρως είναι τα δερμάτινα παντελόνια. Η δερμάτινη εκδοχή του αγαπημένου μας μαύρου ή καφέ παντελονιού είναι η προσθήκη που αξίζει να κάνουμε στη γκαρνταρόμπα μας, αφού κάνουν κάθε σύνολο να φαίνεται πιο προσεγμένο και σύγχρονο. 

Τα it girls της μόδας έχουν ήδη επενδύσει στα δερμάτινα παντελόνια, έχουν κάνει τις δοκιμές τους και έχουν καταλήξει στα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο με αυτό το τόσο ιδιαίτερο bottom. Ευτυχώς, τα leather pants ταιριάζουν τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, γεγονός που τα κάνει ιδανικά τόσο για casual chic όσο και για επίσημες περιστάσεις

Styling Tips

#1 Με knee length μπότες

#2 Με γόβες

#3 Με western boots

#4 Με αρβυλάκια

#5 Με loafers

#6 Με sneakers

#7 Με combat boots

#8 Με kitten heels

Διαβάστε Επίσης