X

Hadid, Chung, Holmes, Miller | Έχουν το ίδιο παλτό στη γκαρνταρόμπα τους – Πώς το φόρεσαν

Το διαχρονικό παλτό που εμπιστεύονται τα fashion icons.

Όσα κείμενα κι αν έχουν γραφτεί για την αξία και τα κομμάτια που απαρτίζουν μία ολοκληρωμένη capsule γκαρνταρόμπα, από κανένα δεν λείπει το μπεζ παλτό. Διαχρονικό και ασυναγώνιστα κομψό, το μπεζ παλτό ταιριάζει με όλα τα χρώματα, έντονα και ουδέτερα, μπορείτε να το φορέσετε σε casual αλλά και επίσημες περιστάσεις, ενώ θα αποπνέει σοφιστικέ φινέτσα όσα χρόνια κι αν το έχετε στη συλλογή σας.

Απόδειξη της στιλιστικής αξίας που έχει το μπεζ παλτό είναι πως πολλά style icons το έχουν στη συλλογή τους και ανατρέχουν σε αυτό ανά τακτά διαστήματα. Φέτος τον χειμώνα μάλιστα, οι celebrities έκαναν μία πολύ ιδιαίτερη ανακάλυψη και προσθήκη στη γκαρνταρόμπα τους. Συγκεκριμένα, η Gigi Hadid, η Katie Holmes και η Sienna Miller επένδυσαν σε ένα μπεζ παλτό από τη χειμερινή συλλογή του high street brand, Mango. Η Gigi Hadid δημιούργησε ένα tone- to- tone σύνολο, συνδυάζοντας ένα καφέ παντελόνι, λευκό t-shirt, μπεζ πουλόβερ και καρό σακάκι σε ένα χειμερινό σύνολο ιδανικό για την καθημερινότητα. Η Katie Holmes και η Sienna Miller προτίμησαν έναν εξίσου casual τρόπο για να το φορέσουν. Η πρώτη το συνδύασε με μπεζ παντελόνι και sneakers, ενώ η δεύτερη με τζιν και μπότες Ugg.

Αφορμή για να έρθει στην επικαιρότητα η στιλιστική αξία του μπεζ παλτό, αλλά και του συγκεκριμένου, είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Alexa Chung. Το it girl των '00s διασκέδασε στο πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος Fendi στο Λονδίνο, και φόρεσε το ίδιο Mango παλτό με τις παραπάνω τρεις celebrities. Η Alexa Chung συνδύασε το παλτό της με ένα midi φόρεμα σε κρεμ απόχρωση με βολάν στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με γκρι καλσόν και μαύρες Mary Janes γόβες, αποδεικνύοντας πως το εν λόγω πανωφόρι μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιστάσεις.

Alexa Chung

Gigi Hadid

Katie Holmes

Sienna Miller

Editor's Picks 

Παλτό με κροσσια Fendi
Πανωφόρι Chloé
Παλτό με ζώνη MICHAEL Michael Kors
Μπεζ παλτό Frankie Shop
Wool coat Max Mara
Double-breasted wool coat Mango