6 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με τζιν σε ίσια γραμμή

Το τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη συλλογή σας.

Ανεξαρτήτου εποχής, το τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κομψό και πολύ κολακευτικό, αυτό το στιλ τζιν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ενώ προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορα dress code. Το αγαπούν μάλιστα ιδιαίτερα τόσο οι influencers της μόδας όσο και τα top models για τις off duty εμφανίσεις τους. Ο λόγος είναι πως τα straight leg τζιν αποπνέουν ένα coolness και αναβαθμίζει στη στιγμή μία εμφάνιση. 

Όσον αφορά στην επιλογή που αξίζει να κάνετε, φέτος την άνοιξη, αφήστε για λίγο στην άκρη την τάση που επαναφέρει τα low-rise παντελόνια και προτιμήστε ένα τζιν σε ίσια γραμμή που έχει κανονική ή ψηλόμεση εφαρμογή. Εξίσου σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα τζιν που να είναι πιο εφαρμοστό στους γοφούς και να πέφτει σε ίσια γραμμή, διαφορετικά θα αναφερόμαστε στην γραμμή boyfriend. 

Σε ποιες περιστάσεις μπορείτε να το φορέσετε; Όπως απαντά η Elin King, creative director του brand, Totême στο περιοδικό Porter "Τα straight leg τζιν παντελόνια με mid-blue απόχρωση σε συνδυασμό με κομψά flat παπούτσια και μία κλασική καμπαρντίνα δημιουργούν την τέλεια "στολή" για την καθημερινότητα. Σε μία βραδινή έξοδο, συνδυάστε το με ένα εφαρμοστό ribbed top και μία κομψή τσάντα και είστε έτοιμες να απολαύσετε την έξοδο σας".

Ο λόγος που τα straight-leg τζιν παντελόνια είναι τόσο πρακτικά και χρήσιμα είναι επειδή ταιριάζουν τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αυτό τα καθιστά ιδανικά τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εξόδους. Με μπαλαρίνες ή loafers για το γραφείο, με sneakers για τη χαλαρή βόλτα στην πόλη, με τις αγαπημένες σας γόβες για τη βραδινή έξοδο. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε είναι τόσοι πολλοί, που είναι σίγουρο πως δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ. 

Style Inspiration

Loafers

Loafers

Sneakers

Sneakers

Γόβες

Γόβες

Μποτάκια με τετράγωνο τακούνι

Μποτάκια με τετράγωνο τακούνι

Mules

Mules

Mary Janes

Mary Janes