10 ζευγάρια σανδάλια που θα σας βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Πώς θα επιλέξετε τα ιδανικά σανδάλια για το καλοκαίρι;

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως διανύουμε ακόμα την άνοιξη, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι, αλλά και το καλοκαιρινό shopping. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση για καλοκαιρινά φορέματα, μαγιό, ψάθινες τσάντες και φυσικά για σανδάλια

Τα σανδάλια είναι το απόλυτο must have για τους μήνες του καλοκαιριού και το στιλ παπουτσιών που συνδυάζεται με κάθε σύνολο τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Φέτος, οι συλλογές των οίκων και brands μόδας είναι πλούσιες σε σανδάλια τόσο σε ουδέτερους τόνους όσο και σε έντονα χρώματα που πρόκειται να σας βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood

Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα σανδάλια;

#1

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να παρατηρήσετε σε ένα ζευγάρι σανδάλια είναι ο πάτος. Ένα παπούτσι κακής ή αμφίβολης ποιότητας ενδέχεται να σας προκαλέσει πόνο στα πόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κάποιον τραυματισμό. Ειδικά τα σανδάλια, τα οποία αφήνουν αρκετά εκτεθειμένο το πόδι, χρειάζεται να είναι πολύ καλής ποιότητας. Συνεπώς, λίγο πριν αποφασίσετε να κάνετε κάποια αγορά, χρειάζεται να παρατηρήσετε καλύτερα την ποιότητά τους. 

#2

Εάν η σταθερότητα είναι ένας από τους γνώμονες για να επιλέξετε σανδάλια, τότε προτιμήστε ένα ζευγάρι με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Συνδυάζονται με τα πάντα, είναι άνετα και άκρως κολακευτικά. 

#3

Οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε είναι επίσης σημαντικές. Σίγουρα, ένα ζευγάρι σε ουδέτερους τόνους όπως το μπεζ, το καφέ, το μαύρο ή το λευκό είναι safe επιλογές που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα. Ωστόσο, φέτος σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τα color trends της σεζόν και να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα -ή περισσότερα- σανδάλια σε έντονα χρώματα όπως το φούξια, το γαλάζιο ή το πράσινο. 

Editor's Picks

Δερμάτινα σανδάλια A.Emery

Σανδάλια Michael Kors Kalogirou

Σανδάλια Bottega Veneta

Σανδάλια με λουριά The Attico

Σανδάλια Nine West Haralas.gr

Σανδάλια Pretty Ballerinas digalakis.gr

Σανδάλια Saint Laurent

Σανδάλια Ancient Greek Sandals

Σανδάλια Karl Lagerfeld

Σανδάλια Stuart Weitzman Kalogirou