Μια παντελόνα θα σας εξασφαλίσει τα πιο stylish looks για την εποχή

Φορέστε τη με tank tops, bra tops, πουκάμισα και cropped blazers.

Τα φαρδιά παντελόνια, ή αλλιώς οι παντελόνες, αποτελούν ένα ένδυμα το οποίο έχουν συνδέσει στη σκέψη μας με το καλοκαίρι. Ο λόγος, βεβαίως, δεν είναι άσχετος από την άνετη, αέρινη σιλουέτα τους, που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει αλλά και να έχει ευελιξία κινήσεων στη διάρκεια μιας εποχής που ο καιρός είναι ζεστός. Οι παντελόνες, ωστόσο, γνώρισαν μεγάλη δημοφιλία και στη διάρκεια του φετινού χειμώνα. Η άνεση στο στιλ που εδραιώθηκε στη διάρκεια της πανδημίας, οπότε το comfort style έγινε κυρίαρχο, έφερε τα φαρδιά και άνετα παντελόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε ενημερωμένης fashionista. Τα σακάκια έγιναν loose, όπως και τα παντελόνια, και οι παντελόνες ανέλαβαν να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη της σοφιστικέ κομψότητας. 

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα τις φορέσετε με στιλ; 

Η εποχή είναι ιδανική για να αξιοποιήσετε τις παντελόνες στο καθημερινό σας ντύσιμο, καθώς μάλιστα παρέχουν την ευκολία και ευελιξία να δημιουργήσετε διαφορετικού ύφους outfits. Φέτος, η χρονιά σηματοδοτεί την επιστροφή των λευκών tank tops στη μόδα, τα οποία φορεμένα με στιλάτες παντελόνες, θα σας εξασφαλίσουν το πιο ενημερωμένο σύνολο για day-to-night εμφανίσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις συνδυάσετε με t-shirts ή πουκάμισα, αλλά αν θέλετε να παραμείνετε πιστές στην επικαιρότητα της μόδας, ο τοπ συνδυασμός τους για το 2022 είναι αυτός που παντρεύει τα άνετα, φαρδιά και ψηλόμεσα παντελόνια με bra tops ή bralettes. Αν πάλι δεν νιώθετε τόσο τολμηρές, ένα crop top θα σας κρατήσει μέσα στο παιχνίδι των τάσεων. 

Μπορείτε, επίσης, να συνδυάσετε γι' αυτή την εποχή τις παντελόνες με cropped σακάκια ή κοντά εφαρμοστά σακάκια, ακολουθώντας μία ακόμα τάση της σεζόν, ενώ έχετε πάντα την επιλογή να τις φορέσετε σε κοστούμια με oversized σακάκια για ένα πιο relaxed αλλά πάντα κομψό αποτέλεσμα. Τέλος, μην αγνοήσετε συνδυασμούς με γιλέκα, ζακέτες ή ντένιμ τζάκετ, ενώ μπορείτε να δώσετε τον ρόλο του πανωφοριού σ' ένα πουκάμισο κι από μέσα να συνοδεύσετε το look σας μ' ένα μπουστάκι. 

Get the style