10 beachwear κομμάτια για τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Ποια beachwear κομμάτια προτιμούν οι fashion experts;

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ονειρευόμαστε διακοπές σε παραθαλάσσιους προορισμούς, βουτιές σε καταγάλανα νερά, χαλάρωση και διασκέδαση. Λίγο πριν οργανώσουμε τις φετινές διακοπές και εξορμήσεις, ως fashionistas που επιθυμούν να είναι κομψές ακόμα και στην παραλία οφείλουμε να ανανεώσουμε τη συλλογή μας. 

Σε αυτό το σημείο, ο νους ταξιδεύει αυτομάτως στα μαγιό. Μπικίνι και ολόσωμα, δίχως αμφιβολία, τα μαγιό είναι οι leaders της καλοκαιρινής μόδας. Ωστόσο, οι αποσκευές των διακοπών ολοκληρώνονται σωστά με την προσθήκη κάποιων beachwear κομματιών που έχουν έναν στόχο. Να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο chic εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες στο νησί χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο για να αλλάξετε outfit. 

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι φούστες sarong ή παρεό σε εμπριμέ μοτίβα με 70s αισθητική είναι ήδη μία από τις προτάσεις που έχουν κάνει τα high street brands. Μπορείτε να τις φορέσετε στην παραλία με το μαγιό και αργότερα με ένα top για τις βόλτες στο νησί. Εναλλακτικά, ένα αέρινο φόρεμα ή ένα καφτάνι με αρχαιοελληνικά vibes είναι επίσης κάποιες πολύ κομψές και πρακτικές επιλογές. Τα φοράτε επάνω στο μαγιό σας και είστε έτοιμες χωρίς ιδιαίτερο κόπο για τα after beach cocktails ή το δείπνο.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα twin sets. Tops με φούστες ή σορτς σε ίδιο μοτίβο ή χρώμα κάνουν το ντύσιμο στις διακοπές μία πολύ εύκολη διαδικασία. Μπορείτε να τα φορέσετε είτε μαζί είτε χωριστά με άλλα κομμάτια, γλιτώνοντας έτσι χώρο στη βαλίτσα. Μία πιο basic αλλά πρακτική επιλογή είναι τα ψηλόμεσα σορτς και οι βερμούδες, τα οποία σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό δημιοργούν ένα πολύ προσεγμένο αποτέλεσμα. 

Editor's Picks

Καφτάνι Max Mara

Φαρδιά βερμούδα από σύμμεικτο λινό H&M

Mini φόρεμα & Other Stories

Λινό πουκάμισο Cos

Cropped top Johanna Ortiz

Maxi φούστα Johanna Ortiz

Maxi λινό φόρεμα Zimmermann

Wrap φούστα USISI SISTER

Φόρεμα παραλίας Ancient Kallos

Εμπριμέ φόρεμα παρεό Zara