Οι πιο κομψές tote τσάντες για να κρατήσετε από το πρωί έως το βράδυ

Οι τσάντες που θα αποκτήσουν τον τίτλο του καλύτερου φίλου στην καθημερινότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πλέον, το πρόγραμμα μίας σύγχρονης γυναίκας περιλαμβάνει πολλές ώρες εκτός σπιτιού και διαφορετικούς ρόλους που χρειάζεται να φέρει εις πέρας μέσα στην ημέρα της. Επαγγελματίας, μητέρα, γυναίκα που κάνει ένα διάλειμμα για ένα session yoga ή pilates, φίλη ή σύντροφος που επιθυμεί να απολαύσει μία βραδινή έξοδο. Εκτός από τη δημιουργία μίας day to night εμφάνισης που να ικανοποιεί τόσο την αισθητική και το στιλ της εκάστοτε γυναίκες όσο και το πρόγραμμα της ημέρας, χρειάζεται να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με το απαραίτητο αξεσουάρ. Την tote τσάντα.

Ευρύχωρη και πρακτική, ο προορισμός της tote τσάντας είναι να κάνει την καθημερινότητα και τη ζωή της κάθε γυναίκας πιο εύκολη και πιο άνετη. Γιατί; Είναι εκείνη που χωρά όλα όσα χρειάζεστε στη διάρκεια της ημέρας, έχει την ικανότητα να αναβαθμίζει μία εμφάνιση, ενώ είναι ιδανική για τις περιπτώσεις εκείνες που το πρόγραμμά σας ξεκινά νωρίς το πρωί και ολοκληρώνετε το βράδυ.

Τόσο οι οίκοι μόδας όσο και τα high street brands έχουν προσθέσει στις συλλογές τους tote τσάντες που μπορείτε άνετα να κρατήσετε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Michael Kors για παράδειγμα, διακοσμεί τις totes του με μία χρυσή αλυσίδα που κάνουν αμέσως το αποτέλεσμα πιο λαμπερό. Οι οίκοι Fendi,Gucci και Balenciaga προτείνουν τις tote τσάντες με logos, η Stella McCartney σάς προτρέπει να επενδύσετε σε μία tote τσάντα με shearling επένδυση, ενώ οι Callista Crafts και Longchamp εμπλούτισαν τις collections τους με tote τσάντες σε ιδιαίτερες αποχρώσεις, οι οποίες ωστόσο συνδυάζονται εύκολα με ό,τι αποφασίσετε να φορέσετε.

Street style

Τσάντα ώμου Longchamp digalakis.com

Ophidia tote τσάντα Gucci

Tote τσάντα Prada

Shopper tote τσάντα Balenciaga

Tote τσάντα με logo Fendi

Tote τσάντα από οικολογικό δέρμα Michael Kors Kalogirou

Tote τσάντα Givenchy

Tote τσάντα Callista Crafts

Tote τσάντα με shearling λεπτομέρειες Stella McCartney

Δερμάτινη tote τσάντα Little Liffner Kalogirou