Πώς θα φορέσετε με στιλ τις παγιέτες μετά τα 50

Η περίοδος των εορτών πλησιάζει και μαζί της φέρνει τις παγιέτες στο ντύσιμο.

Ο κόσμος της μόδας είναι συνυφασμένος, επηρεάζεται και ακολουθεί την κάθε εποχή. Έτσι, η λάμψη που επικρατεί την χριστουγεννιάτικη περίοδο στη διακόσμηση και τη διάθεσή μας επηρεάζει άμεσα και το στιλ μας. Οι παγιέτες, το glitter, τα στρας, οι πούλιες και τα metallics έχουν βρει τη θέση τους στα καταστήματα και αυτό που μένει είναι να αποφασίσει η κάθε γυναίκα πως θα προσθέσει αυτά τα glam στοιχεία στην εμφάνισή της. Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα να μην επιθυμείτε να προσθέσετε τόση λάμψη στο στιλ σας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να το κάνετε χωρίς να κάνετε κάποιο στιλιστικό ατόπημα, τότε υπάρχει τρόπος.

Διαβάστε Επίσης

Η σημαντικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζετε και να ακολουθείτε είναι πως το στιλ σας και οι επιλογές που κάνετε στο ντύσιμό σας δεν σχετίζεται με την ηλικία σας. Κάθε γυναίκα γνωρίζει τι της ταιριάζει και τι όχι, ενώ οι επιλογές που κάνει θα πρέπει να είναι με βάση τη διάθεση, την αισθητική και ό,τι άλλο την κάνει να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Συνεπώς, εάν επιθυμείτε να προσθέσετε λάμψη στο festive style σας, φορώντας παγιέτες, μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι αν διανύεται την έκτη δεκαετία της ζωής σας.

Η στιλιστική έμπνευση για να πετύχετε τον στόχο σας έρχεται για ακόμα μία φορά από τις inflencers της μόδας που προτείνουν να φορέσετε sequin φορέματα με μαύρα οπάκ καλσόν και μακριές συνθετικές γούνες, lingeries με παγιέτες σε συνδυασμό με πλισέ φούστες, μπλούζα με παγιέτες και μαύρο tailored παντελόνες ή -για τις πιο τολμηρές- two tone παγιέτες σε ένα glam look που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Φούστα με παγιέτες και σατινέ μπλούζα

Lingerie top με πλισέ φούστα

Φόρεμα με παγιέτες με μαύρο οπάκ καλσόν

 Φόρεμα με παγιέτες και συνθετική γούνα

Two tone παγιέτες

Μπλούζα με παγιέτες και μαύρο tailored παντελόνι

Διαβάστε Επίσης