Ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στο street style με το Samsung Galaxy Z Flip5

Αναλύουμε τις επικρατούσες τάσεις στο street style. Ανάμεσά τους ένα item - statement, το Samsung Galaxy Z Flip5.

Τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες το street style αναζωογονείται. Επιτέλους, ενθουσιώδεις fashionistas κατακλύζουν τους δρόμους της πόλης υιοθετώντας μερικές από τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν που απολαύσαμε στα catwalks των συλλογών Φ/Χ 2023 - 2024, σε ρούχα και αξεσουάρ και μας εμπνέουν να επαναφέρουμε τα πιο μελετημένα looks στο καθημερινό μας στιλ, έναντι των ανέμελων καλοκαιρινών. 

Αυτά είναι τα πιο hot trends στο street style φέτος

Νέα απροσδόκητα looks, σύγχρονη ματιά πάνω σε γνώριμα trends, ανατρεπτικά παπούτσια, statement πανωφόρια, αξεσουάρ - αντικείμενα πόθου και φυσικά το Samsung Galaxy Z Flip5 πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων στο street style της χειμερινής σεζόν. 

No pants trend, γραβάτες και knee high μπότες  

Η παρθενική εμφάνιση του no pants trend στις πασαρέλες έγινε για τη σεζόν SS 23 σε μία πιο 80s’ εκδοχή του, όμως η πλήρης εκτόξευσή του στην κορυφή των τάσεων έγινε τη σεζόν Φ/Χ 2023 - 2024, συνεπώς ήταν αναμενόμενο το no pants trend να βρει τη θέση του στο στιλ του δρόμου. 

Ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στο street style με το Samsung Galaxy Z Flip5

Το no pants trend προσαρμόζεται στο street style και θα φέρει την αποθέωση του οπάκ καλσόν. Ένας απόλυτα σύγχρονος τρόπος να το υιοθετήσει κανείς εκτός catwalk είναι ο  συνδυασμός του με δύο ακόμη mega - trends της σεζόν, το λευκό πουκάμισο και τη γραβάτα. Από τις μποέμ προσωπικότητες της Μονμάρτρης στον μεσοπόλεμο, μέχρι σήμερα, η γραβάτα τρυπώνει διαρκώς στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και γίνεται σύμβολο δύναμης, ανεξαρτησίας και πνευματικότητας. Φέτος, την είδαμε να κοσμεί το λευκό oversized πουκάμισο στις συλλογές πολλών οίκων.  

samsung

Ένα οπάκ μαύρο καλσόν, μαύρες knee high μπότες που επιμένουν στις τάσεις του shoewear και ένα oversized λευκό πουκάμισο με μαύρη γραβάτα φέρνουν το no pants trend σε συνθήκες πραγματικότητας και η τάση φαίνεται να ανταποκρίνεται άψογα προσφέροντας ένα αβίαστα sexy, urban στιλ. 

Τελευταία, αλλά καίρια προσθήκη τα γυαλιά με κίτρινο φακό που παραμένουν υψηλά στις τάσεις του eyewear και το statement item, το Samsung Galaxy Z Flip5, εκπληκτικά λεπτό, αναδιπλούμενο, με εκλεπτυσμένες άκρες, γυαλιστερά μεταλλικά πλαίσια και στην μίνιμαλ, κομψή Cream απόχρωση. Το Samsung Galaxy Z Flip5 που εξελίσσει το portability, μιας και χωράει ακριβώς στην τσέπη, γίνεται το κατάλληλο αξεσουάρ για κάθε fashionista που ζει για να ποζάρει μέσα στα αγαπημένα της outfits. 

Διαφάνειες, PVC και ιδιαίτερα blazers

Η γυναικεία σιλουέτα μπαίνει ξανά στο επίκεντρο. Μουσελίνα, οργάντζα, δίχτυ και τούλι απελευθερώνουν τη γυναικεία σιλουέτα. Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε ένα catwalk χωρίς διαφάνειες για τη σεζόν Φ/Χ 2023 - 2024. Επειδή όμως η διαφάνεια είναι διαχρονικά sexy, ένα sheer κορμάκι δεν είναι απλώς τάση για τον φετινό χειμώνα, αντίθετα μετατρέπεται σε staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. 

Παράλληλα, φέτος είναι η σεζόν του blazer, ειδικότερα εκείνου με έντονους ώμους ή κάποιο ιδιαίτερο print, και μοιάζει φτιαγμένο για να συνδυάζεται με διαφάνειες. Κι επειδή το street style σημαίνει τολμηρές εμφανίσεις - δήλωση που μαγνητίζουν τα βλέμματα, η διαφάνεια μπορεί να γίνει πιο rock n’ roll αν συνδυαστεί με ένα παντελόνι από PVC και μπότες στην απόλυτη απόχρωση του φετινού χειμώνα, το μπορντό.

Έντονα χρυσά κοσμήματα και γυαλιά ηλίου - μάσκα προσθέτουν πόντους σε ένα εκπληκτικά εκκεντρικό look. Εκπληκτική είναι και η νέα εξωτερική οθόνη Flex Window του Samsung Galaxy Z Flip5, που επιτρέπει σε κάθε fashion lover να καδράρει και να τραβά φανταστικές selfies με την 12ΜP FlexCam κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού με εκπληκτική λεπτομέρεια.

samsung

Απίστευτο αποτέλεσμα όμως μπορείς να έχεις και με το Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy με την ενεργοποίηση AI enhancements,, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού ζουμ 10X για φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Ένας νέος αλγόριθμος επεξεργασίας σήματος εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη διορθώνει τον οπτικό θόρυβο που συνήθως καταστρέφει τις εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα και βελτιώνει τις λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωματικό τόνο, ενώ η super clear lens επίστρωση πάνω από το φακό βελτιώνει επίσης την εικόνα. 

samsung

Παράλληλα, το Samsung Galaxy Z Flip5 διαθέτει λειτουργία αυτόματου καδραρίσματος καθώς και λειτουργία Super Steady που σταθεροποιεί οποιαδήποτε κίνηση της κάμερας για ομαλή λήψη κάτι που το καθιστά απαραίτητο item κάθε γυναίκας που αγαπά τη μόδα, το στιλ και να επικοινωνεί αυτή της την αγάπη μέσα από εντυπωσιακές υψηλής ποιότητας selfies. 

Ugly Shoes κι έντονα χρώματα

Τα ugly shoes, όπως ονομάζονται τα chunky παπούτσια με απροσδόκητο σχήμα μάλλον άδικα, γιατί είναι εξαιρετικά σύγχρονα και υπέροχα, έχουν κατακτήσει το street style, ενώ, όπως είδαμε από τα catwalks για τις συλλογές  Φ/Χ 2023 - 2024, έχουν και την έγκριση των μεγάλων οίκων. Tα ugly shoes μπορούν να γίνουν εξαιρετική βάση για πιο ιδιοσυγκρασιακά looks που ανατρέπουν κάθε στιλιστικό κανόνα και φέρνουν το fashion στον δρόμο. 

samsung

Ένα strapless φόρεμα από PVC σε έντονη απόχρωση συνδυασμένο με ένα γούνινο jacket σε εξίσου εντυπωσιακό χρώμα, φαινομενικά θα συνδυάζονταν ιδανικά με ένα ζευγάρι πέδιλα. Επιλέγοντας, αντίθετα, ένα ζευγάρι ugly shoes το look παίρνει απευθείας παιχνιδιάρικη, street διάσταση, για τολμηρές fashionistas. 

samsung

Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, δε, ανεβάζουν το παιχνίδι της τέλειας selfie που γίνεται πολύ διασκεδαστικό και ποιοτικό με το Galaxy Z Flip5. To ευέλικτο smartphone που επιτρέπει τη λήψη selfies από διάφορες γωνίες, είτε με το εκπληκτικό Flex Window ανοιχτό, είτε με ένα απλό σάρωμα στο εικονίδιο κάμερας όταν το κινητό είναι κλειστό. 

samsung

Όποια από τα μεγάλα trends κι αν επιλέξετε να υιοθετήσετε στις καθημερινές εμφανίσεις σας, συνδυάστε τα με το Galaxy Z Flip5, ανθεκτικό, αναδιπλούμενο, με κομψή σχεδίαση και πολλές δυνατότητες. Κατάλληλο για κάθε fashionista που επιθυμεί να μοιράζεται την αγάπη της για τη μόδα και το στιλ, ανά πάσα στιγμή. 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.