Τα sparkle - free looks που μπορείτε να φορέσετε τις γιορτές

Πώς μπορείτε να ντυθείτε στα εορταστικά events αν θέλετε να αποφύγετε τις πούλιες και τα στρας.

Τα festive looks επιβάλλουν λάμψη, αλλά κανένας κανόνας στη μόδα δεν είναι απαράβατος. Επομένως, αν αυτές τις γιορτές θέλετε να αποφύγετε το glam που προσφέρουν οι πούλιες και τα στρας, μπορείτε να δοκιμάσετε λιγότερο εκθαμβωτικές εναλλακτικές στις εμφανίσεις σας για τα Xmas events. Την έμπνευση αναλαμβάνουν να μας προσφέρουν fashionistas που με τα looks τους φροντίζουν να τροφοδοτούν διαρκώς τα feed μας στα social media με κομψές ιδέες. 

Διαβάστε Επίσης

Μία κομψή λύση για τα events των γιορτών που όμως δεν έχει να κάνει με τις κλασικές επιλογές - total black, χρυσό ή sequins- είναι τα winter whites. Το λευκό αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια και ένα δαντελένιο sheer τοπ συνδυασμένο με μια σατέν παντελόνα, όπως αυτά που συνδύασε στο look της η Grece Ghanem, είναι μια σικ και άνετη πρόταση για εορταστικές στιγμές. Από την άλλη, η Renia Jaz υιοθέτησε στη δική της βραδινή εμφάνιση την τάση των 3D florals και συνδύασε ένα θηλυκό τοπ με τριασδιάστατο απλικέ σε λιλά απόχρωση με μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα και γόβες, ενώ η Mette Sørrig Andersen έκανε το δικό της statement υιοθετώντας μία άλλη hot τάση της σεζόν: τα κόκκινα καλσόν

Αν πάλι θέλετε να προσφέρετε μια νότα glam στα looks των γιορτών χωρίς ωστόσο την υπερβολή που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των festive εμφανίσεων, μπορείτε να δοκιμάσετε την τάση των metallics. H Alyson Walsh φόρεσε ένα silver παντελόνι με μαύρο σακάκι και velvet slippers, ενώ η Carmen Gimeno συνδύασε μια χρυσή foil knit μπλούζα μ' ένα παντελόνι σε tartan δημιουργώντας ένα bold σύνολο με relaxed χαρακτήρα. Τέλος, μπορείτε να ακολουθήσετε και πιο κλασικές στιλιστικά επιλογές, όπως να φορέσετε ένα μονόχρωμο κοστούμι φροντίζοντας ωστόσο να έχει μια επίκαιρη και κομψή απόχρωση όπως το μπορντό που διάλεξε η Petra van Bremen. 

1. Winter Whites 

2. 3D florals 

3. Silver Trend 

4. Red stockings 

5. Burgundy elegance 

6. Tartan effect