Πώς θα φορέσετε κομψά μια denim φούστα την άνοιξη

Οι φρέσκοι και ενημερωμένοι τρόποι για να φορέσετε την denim φούστα.

Οι denim φούστες μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της μόδας από τις προηγούμενες σεζόν, και κυρίως την άνοιξη του 2023, όπου κυριάρχησαν στη μίντι εκδοχή τους. Όμως, παραμένουν εδώ και για την άνοιξη του 2024 με τα μίντι και μάξι μήκη να εμφανίζονται, ξανά, δημοφιλή, αλλά και τις μίνι denim skirts να επιστρέφουν. Οπότε, αυτό που πρέπει να εξετάσουμε αυτή τη στιγμή είναι οι φρέσκοι και ανανεωμένοι τρόποι για να φορέσουμε το αγαπημένο bottom της γυναικείας γκαρνταρόμπας. 

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα φορέσετε με στιλ μια denim φούστα 

Το πιο δημοφιλές combo για την άνοιξη του 2024 είναι να συνδυάσετε τη denim φούστά σας μ' ένα denim τζάκετ ή ένα denim πουκάμισο. Το μοντέρνο, μάλιστα, "Canadian Tuxedo" στιλ προτείνει συνδυασμούς όπως cropped denim τζάκετ με μάξι denim φούστα ή φαρδύ denim τζάκετ με μίντι denim φούστα. Επίσης, φέτος την άνοιξη θα δείτε να κυριαρχούν στις επιλογές των fashionistas αποχρώσεις διαφορετικές από την κλασική blue του τζιν, όπως το γκρι ή το washed denim

Σε άλλες προτάσεις, θα δείτε denim φούστες φορεμένες με πουλόβερ και πλεκτά της άνοιξης, συνδυασμένες με σακάκια και γόβες, αλλά και με καμπαρντίνες. 

Get the look