Τα Scandi Girls ξέρουν πώς να φορέσουν με στιλ τα flip flops τους

Πάρτε ιδέες από τις Σκανδιναβές fashionistas για looks που μπορείτε να κάνετε με flip flops.

Ας πούμε ότι η "επίσημη" ονομασία τους είναι flip flops, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε στη γλώσσας μας, η κουβέντα αφορά τις κλασικές διχαλωτές σαγιονάρες. Οι σαγιονάρες, βεβαίως, ιδίως αυτές από καουτσούκ, έχουν καθιερωθεί στη σκέψη μας ως ένα παπούτσι που φοράμε αποκλειστικά στην παραλία, άντε και στο σπίτι. Όμως, η μόδα έχει βρει τρόπους για να τις εντάξει στο καλοκαιρινό στιλ ακόμα και όταν αυτό δεν προορίζεται για βουτιές στη θάλασσα. Ασφαλώς, υπάρχει η κομψή πρόταση των thong sandals που διαθέτουν επίσης διχαλωτό σχέδιο και μέσα από το ευγενές και πολυτελές υλικό του δέρματος αποτελούν την αναβαθμισμένη, ας πούμε, εκδοχή των flip flops.

Ωστόσο, και οι κλασικές flip flops της παραλίας έχουν καταφέρει να βρουν τη θέση τους στα καλοκαιρινά σύνολα και η έκπληξη έρχεται από το πόσο καλά ξέρουν να τις συνδυάζουν οι Σκανδιναβές fashionistas. Έκπληξη γιατί ένα τέτοιο είδος παπουτσιού φοριέται περισσότερο από τις γυναίκες του Νότου, που το καλοκαίρι τους ξεκινάει από νωρίς, όμως τα Scandi Girls που ξεχωρίζουν για τη μίνιμαλ προσέγγισή τους στο ντύσιμο φαίνεται να έχουν βρει σ' αυτό το απλό παπούτσι το ιδανικό ζευγάρι για κάθε στιγμή των διακοπών τους ή των urban looks τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Ο βασικός συνδυασμός που κάνουν είναι με φορέματα: θα τις δείτε να φορούν σαγιονάρες τόσο με μίνι ρομαντικά φορέματα όσο και με σέξι μάξι στράπλες ή διαχρονικά φορέματα με τιραντάκια (spaghetti straps). Θα τις δείτε, επίσης, να τα συνδυάζουν με άνετες παντελόνες σε twin sets και φυσικά με crochet παντελόνια ή φορέματα σ' ένα στιλ που αποπνέει boho αισθητική. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αντλήσετε ιδέες από το ανάλαφρο καλοκαιρινό στιλ τους με flip flops. 

1.  Με μίνι φόρεμα 

2. Με μάξι φόρεμα 

3. Με spaghetti straps φόρεμα 

4. Με crochet παντελόνι 

5. Με twin sets