Υπάρχει ένα βασικό στιλιστικό μυστικό που έχουν όλες οι Γαλλίδες

Και δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο φαντάζεστε.

Ας συμφωνήσουμε αρχικά στο εξής: οι Γαλλίδες και συγκεκριμένα οι Παριζιάνες, έχουν έμφυτη φινέτσα και στιλ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι η λέξη chic είναι γαλλική. Οι γυναίκες από το Παρίσι δε θα πουν "Je suis Française” (=είμαι Γαλλίδα) θα πουν "Je suis Parisienne” (=είμαι Παριζιάνα) και αυτό γιατί ξέρουν πολύ καλά πως το Παρίσι είναι αυτή η πρωτεύουσα της μόδας που έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του στιλ τους.

Υπάρχει λοιπόν ένα βασικό μυστικό που έχουν όλες οι γυναίκες στο Παρίσι και που μπορεί κανείς να το καταλάβει με την πρώτη του βόλτα στους δρόμους της Πόλης του Φωτός. Το μυστικό τους είναι ότι δεν προσπαθούν ιδιαίτερα. Κάθε look τους είναι ανεπιτήδευτο, δεν κρύβει καμία προσπάθεια και μοιάζει να έχει δημιουργηθεί τελείως αυθόρμητα. Όλα όσα φορούν είναι τέλεια συνδυασμένα μεταξύ τους, αλλά περιέργως φαίνεται πως τα έχουν φορέσει τελείως αυθόρμητα, χωρίς να το σκεφτούν ιδιαίτερα και χωρίς να περάσουν πολύ χρόνο μπροστά στη ντουλάπα και στον καθρέφτη.

Όλο αυτό φαίνεται και στο μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά τους. Αυτές οι αφέλειες που στρώνουν τέλεια (και κανένας δε μπορεί να πετύχει), η σωστή απόχρωση του κόκκινου κραγιόν και πολλά άλλα χαρακτηριστικά τους, ολοκληρώνουν ιδανικά αυτή την effortlessly chic και πάντα cool εμφάνισή τους. Αν το καλοσκεφτεί κανείς βέβαια, δεν είναι και πολύ δύσκολο να αντιγράψετε το στιλ τους, γιατί ο τρόπος για να το κάνετε, είναι πολύ εύκολος, απλώς μην προσπαθήσετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να αποβάλλετε κάθε είδους υπερβολή από την εμφάνισή σας. Έντονο μακιγιάζ, καυγαλέα ρούχα και αξεσουάρ (συνδυασμένα μεταξύ τους κυρίως) και οτιδήποτε άλλο φωνάζει "είμαι εδώ κοιτάξτε με” πρέπει να φύγει από την καθημερινότητά σας. Ακολουθούν μερικά ιδιαίτερα κομψά looks που ξεχωρίζουν από το Instagram των πιο γνωστών Γαλλίδων. 

   

Πηγή: Missbloom.gr