Shoe fashion | Οι πιο μεγάλες τάσεις στα παπούτσια που σε λίγο θα βρίσκονται παντού

Η άνοιξη είναι εδώ και κάποιες από τις επικρατέστερες τάσεις μπορούν να φορεθούν τώρα.

Νέα σεζόν, νέα παπούτσια. Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας μπαίνει και αυτό με τη σειρά του σε μια νέα δεκαετία. Μετά από αρκετές σεζόν με 1990s επιρροές και χαμηλά τακούνια, ήρθε η ώρα για νέα στυλ, από την επιστροφή της πλατφόρμας, μέχρι την πιο playful εκδοχή των Mary Janes. 

Από ό,τι έχουν δείξει οι πασαρέλες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, τα νέα παπούτσια είναι γεμάτα χρώμα και fun και είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσουν κάθε γκαρνταρόμπα.

Ακολουθούν οι επικρατέστερες τάσεις τα παπούτσια για την άνοιξη καλοκαίρι 2020. 

Η επιστροφή των Mary Janes

Η επιστροφή των Mary Janes

Παρόλο που είναι κλασικά, τα Mary Janes τώρα έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, τόσο έντονα στο προσκήνιο. Έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια, δίνουν στο διαχρονικό σχέδιο μια πιο παιχνιδιάρικη χροιά και φυσικά προορίζοντα για πολλά παραπάνω από ένα office look. 
Στη φωτογραφία: Marc Jacobs, Carolina Herrera, Jason Wu

Miu Miu, net-a-porter.com

Amina Muaddi, Καλογήρου

Μίνιμαλ σχεδιασμός

Μίνιμαλ σχεδιασμός

Τα παπούτσια της επόμενης σεζόν είναι μίνιμαλ και εμπνευσμένα από τα 1990s. Το toe-ring σχέδιο έρχεται να αντικαταστήσει τo thong style καθιστώντας το λευκό και το μαύρο κάθε άλλο παρά basic. Πρόκειται για μια προσθήκη που πρέπει να γίνει σε κάθε γκαρνταρόμπα. 
Στη φωτογραφία: Bottega Veneta, Givenchy, A.W.A.K.E. Mode

 

By Far, Καλογήρου

Bottega Veneta, bottegaveneta.com

Sky high platforms

Sky high platforms

Μετά από πολλές σεζόν με πρωταγωνιστές τα kitten heels, οι ψηλές πλατφόρμες σε όλες τους τις εκδοχές επιστρέφουν. Από τα απλά flatforms που μπορούν να φορεθούν μέχρι και στην παραλία, μέχρι τα πέδιλα και τις μπότες που μπορούν να συνδυαστούν με party outfits, οι πλατφόρμες θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν. 
Στη φωτογραφία: Miu Miu, Michael Kors, Chloé

Prada, Καλογήρου

Jimmy Choo, Καλογήρου

Lace up

Lace up

Από τις εσπαντρίγιες μέχρι τα σέξι πέδιλα, τα lace ups επιστρέφουν την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι. Το στιλιστικό τρικ με το δέσιμο πάνω από το παντελόνι είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία μετατρέπουν τα lace up παπούτσια στον ορισμό του statement αξεσουάρ. 
Στη φωτογραφία: Isabel Marant, Valentino, Salvatore Ferragamo

Castaner, attica

Stella McCartney, net-a-porter.com

In chains

In chains

Τα anklets ήταν ένα micro-gone-huge trend του περασμένου καλοκαιριού. Τώρα, στην πιο updated εκδοχή του γίνεται ένα με τα παπούτσια της σεζόν. Με strappy sandals ή με μποτάκια, αυτή η τάση θα χαρίσει μία απρόσμενα κομψή λάμψη στα πόδια σας. 
Στη φωτογραφία: Zimmermann, Oscar de la Renta, Proenza Schouler

Tom Ford, net-a-porter.com

Tamara Mellon, tamaramellon.com

Tα loafers αλλιώς

Tα loafers αλλιώς

Ένα νέο κύμα loafers, που θυμίζει ελάχιστα τα κλασικά και συχνά συντηρητικά παπούτσια που έτσι κι αλλιώς αγαπούν οι γυναίκες της μόδας, κάνουν την ευχάριστη έκπληξη τη νέα σεζόν. Από τα chunky heels μέχρι τα slingback στιλ, το διαχρονικό αυτό παπούτσι υφίσταται ένα μεγάλο makeover και γίνεται το must have κάθε cool εμφάνισης. 
Στη φωτογραφία: Prada, Lanvin, Louis Vuitton

Christian Louboutin, matchesfashion.com

Prada, Καλογήρου

Μπότες σε έντονα χρώματα

Μπότες σε έντονα χρώματα

Ψηλές, πιο χαμηλές, με τακούνι, flats, με 1960s διάθεση και όχι μόνο, οι πολύχρωμες μπότες είναι η παιχνιδιάρικη εναλλακτική για τις κλασικές μαύρες, κατά τη διάρκεια της άνοιξης. "Φωτίστε" το σύνολό σας με κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε και όποιο άλλο χρώμα θέλετε, γιατί το έντονο χρώμα στις μπότες είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στα αξεσουάρ. 
Στη φωτογραφία: Miu Miu, Gucci, Marc Jacobs

Paris Texas, Καλογήρου

Tory Burch, farfetch.com