15 προσιτά brands που λατρεύουν οι άνθρωποι της μόδας

Τα fashion labels που ξεχωρίζουν για την ηθική αλλά και την πρωτοποριακή προσέγγισή τους στη μόδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από κάποια χρόνια, το αγοραστικό κοινό μοιραζόταν σε δύο και μόνο κατηγορίες: σε αυτή που επέλεγε τα high-street καταστήματα και σε εκείνη που είχε μόνο fashion pieces σχεδιαστών στην γκαρνταρόμπα του. Αρκετοί ήταν οι λόγοι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει η βιομηχανία της μόδας (social media, influencers, η σημασία του sustainability) και να δημιουργηθεί μια κατηγορία πιο προσιτή. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα, να κερδίσουν περισσότερο χώρο νέα brands, που συνδυάζουν το  luxury με τις προσιτές τιμές.

Αν ψάχνετε επιλογές όπου η προσέγγιση των brands είναι ανάμεσα σε high street καταστήματα και σε fashionable οικονομικά κομμάτια, τότε σίγουρα αυτά πρέπει να μπουν στη λίστα σας.

Faithfull The Brand

Το Faithful the Brand έχει ως βάση του το Bali, διαθέτει κομμάτια ιδανικά για τις διακοπές και έχει αγαπηθεί από influencers και fashion editors σε όλο τον κόσμο. Με μια ηθική προσέγγιση και το sustainability να είναι ο βασικός πυρήνας τους, είναι ένα brand που έχει ξεχωρίσει.

Ganni

Ένα από τα πιο αγαπημένα brands των Scandi-girls με έδρα την Κοπεγχάγη. Mε κομψά statement κομμάτια και τα πιο διαχρονικά prints, είναι ένα label που έχουν αγαπήσει πολύ τα κορίτσια της μόδας.

Reformation

Το brand Reformation είναι μια μπουτίκ με έδρα το Λος Άντζελες, γνωστή για τα δροσερά φορέματα, και τα κομμάτια που αγαπούν πολλές celebrities. Mεγάλες θαυμάστριες του brand είναι η Emily Ratajkowski, η Kaia Gerber και η Behati Prinsloo.

Lisou

Η Rene Macdonald στο παρελθόν ήταν στιλίστρια και δημιούργησε το δικό της brand, για να προσφέρει κομψά και ευκολοφόρετα κομμάτια που βασίζονται στην vintage αισθητική. Θα βρείτε ιδανικά workwear κομμάτια και καλοκαιρινά φορέματα. 

Loéil

Η εταιρία Loéil από το Los Angeles ιδρύθηκε το 2015 και έκτοτε παραμένει ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της μόδας. Ένα brand με εξαιρετική ποιότητα και μίνιμαλ στοιχεία να την χαρακτηρίζουν. Θα ξεχωρίσετε τα πλεκτά, τα παντελόνια και τα αξεσουάρ της συλλογής.

Rixo

Το βρετανικό brand Rixo έχει ξεχωρίσει για τα bold και επιβλητικά prints του και τις ρετρό αναφορές που έχουν οι συλλογές του. Ιδανικός προορισμός αν ψάχνετε ένα φόρεμα για μια ξεχωριστή περίσταση.

Rouje

Aν αγαπάτε το στιλ των Γαλλίδων και κάθε look της Jeanne Damas σας δίνει έμπνευση τότε στο label Rouje θα βρείτε τα ιδανικά κομμάτια. Μπορείτε να κτίσετε μια γκαρνταρόμπα με βάση το ανεπιτήδευτο γαλλικό στιλ, jeans και φορέματα.

Kitri

Ακόμη ένα βρετανικό brand το οποίο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και διαθέτει βραδινό κομμάτια με μοντέρνα ραπτική ενώ τα αξεσουάρ του θα αναβαθμίσουν τα looks σας.

Réalisation Par

Σίγουρα θα έχετε πετύχει σε κάποια αγαπημένη σας influencer τα signature φλοράλ και πουά φορέματα του brand. Throw on φορέματα και ρομαντικά τοπ δημιουργούν ένα από τα πιο hot brands της φετινής σεζόν.

Alexachung

Kοστούμια, πολύχρωμα πλεκτά και feminine φορέματα ορίζουν το brand ενός από τα σημαντικότερα style icons της σύγχρονης εποχής. Ο λόγος για το label Alexa Chung που συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία με vintage αισθητική.

Tyrell


Ο σχεδιαστής  Tyrell Harriott δημιούργησε το δικό του brand πριν από δύο χρόνια και έχει ξεχωρίσει για τις partywear συλλογές του. Τα slinky φορέματα και τα fashionable co-ords έχουν κάνει το label να ξεχωρίσει στις επιλογές των supermodels και των influencers. 

The Frankie Shop

Mερικές φορές ένα brand καταφέρνει να μπει στο ραντάρ κάθε συντάκτη μόδας, με ένα και μόνο κομμάτι. Κάτι που αναμφισβήτητα κατάφερε το "The Frankie Shop” με το αμάνικο τοπ με βάτες που έγινε viral φέτος.

Staud

Aν θέλετε να βάλετε statement κομμάτια στην ντουλάπα σας, τα οποία θα προσδίδουν ένταση σε κάθε look, τότε το Staud είναι ο ιδανικός προορισμός. Οι τσάντες του brand ξεχώρισαν πολύ γρήγορα και έγιναν must have για όλα τα fashion girls παγκοσμίως. 

Nanushka

Aν και μετράει αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας, το brand Nanushka ξεχώρισε όταν ξεκίνησε να δείχνει τις συλλογές του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. H Gigi Hadid και η Charlize Theron δηλώνουν μεγάλες φαν λόγων των ηθικών και σύγχρονων fashion pieces που κυκλοφορεί.

Sir

To athleisure στην πιο chic εκδοχή του με κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από ready-to-wear pieces μέχρι backless φορέματα, στο brand Sir θα βρείτε εναλλακτικά staples.