Αcne Studios | Στην SS21 συλλογή τους ανακαλύψαμε τη must τσάντα της επόμενης σεζόν

Το σουηδικό fashion house είχε μια καταπληκτική έμπνευση.

Όσο μας αρέσει να θαυμάζουμε τα outfits από τις πασαρέλες των οίκων, αλλά τόσο μας αρέσει να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες και αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Σε μία από τις συλλογές, λοιπόν, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ανακαλύψαμε την τσάντα που βάζει σίγουρη υποψηφιότητα για το must αξεσουάρ της επόμενης σεζόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λόγος για τη yoga bag που συμπεριέλαβε στην SS21 συλλογή του το δημοφιλές σουηδικό fashion brand. Τη συλλογή του παρουσίασε σε live streaming από το Grand Palais και σ' αυτή κυρίαρχα ήταν τα ανάλαφρα, δροσερά υφάσματα (και γυαλιστερά), τα πλεκτά, τα fishnet φορέματα, οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις και τα ξεχωριστά αξεσουάρ. Ανάμεσα σ' αυτά και σε μια τσάντα που το brand εμπνεύστηκε από τους μακρόστενους σάκους για τον εξοπλισμό της γιόγκα

Βεβαίως, η πρόταση των Acne Studios δεν αφορά απλά μια κομψή λύση για τις αθλητικές μας δραστηριότητες. Προσφέρουν μια αναβαθμισμένη, luxe εκδοχή της yoga bag που στα outfits της συλλογής τους έχουν ταιριάξει με λίγο πιο λουστραρισμένα σύνολα κάνοντας σαφές ότι η τσάντα αυτή μπορεί να συνοδεύει - παρά τον όγκο της - ακόμα και μία βραδινή εμφάνιση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ