PFW | Τα party looks από τη SS21 συλλογή της Isabel Marant που θα δοκιμάζαμε από τώρα

Η παρουσίαση της συλλογής στο Παρίσι.

Τη συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2021 παρουσίασε η Isabel Marant στο Παρίσι και μία πρώτη σκέψη που θα μπορούσε να την περιγράψει είναι η διάθεση για γιορτή και πάρτι που αποπνέουν τα outfits. 

To show πραγματοποιήθηκε στο Palais Royal και μεταδόθηκε live, κατά τη συνήθη πλέον πρακτική που ακολουθούν όλοι οι οίκοι, και η ατμόσφαιρα ζωντάνιας, νεανικού ενθουσιασμού και χαράς ήταν διάχυτη στη σκηνή του catwalk, καθώς σ' αυτό συμμετείχε η κολεκτίβα χορού La.Horde, που συνόδευε με τις χορογραφίες του τα μοντέλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο οίκος περιγράφει τη συλλογή του για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 ως "μια collection που μεταφράζει τις σιλουέτες της ως μία ανάγκη για ελευθερία, χώρο και φως. Η διάθεση και η ένδυση είναι επαναστατικές. Τα φούξια, κόκκινα, μπλε, ασημί, τα prints και τα υφάσματα υπερνικούν την πλήξη". Και η αλήθεια είναι ότι παρατηρώντας τα κομμάτια στις απόλυτα αυτές χαρωπές, αλλά και ισχυρές, αποχρώσεις, τα metallic υφάσματα και τις glam λεπτομέρειες, τα φραμπαλά, τους φιόγκους και τα φουσκωτά μανίκια, η διάθεση είναι ακριβώς αυτή: να βγούμε έξω να το γιορτάσουμε! 

Από τη ροζ μεταλιζέ σαλοπέτα που ο οίκος συνδυάζει με crop top με φουσκωτά μανίκια και το ασημί μεταλιζέ παντελόνι που έχει συνδυάζει με τοπ μ' ένα ώμο και βολάν, μέχρι το μίνι φλοράλ στενό φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια, το leather σύνολο (παντελόνι, τοπ μ' ένα ώμο) με λεπτομέρειες από κρυστάλλους, αλλά και το μίνι sequin φόρεμα με ένα ώμο στις αποχρώσεις του κόκκινου, όλα είναι ιδανικά party outfits που με μεγάλη ευχαρίστηση θα φορούσαμε από τώρα - έστω κι αν oι προτάσεις του οίκου αφορούν την επόμενη σεζόν. Τα party σύνολα, εξάλλου, δεν ανήκουν απαραίτητα σε συγκεκριμένες εποχές και ένα στράπλες φόρεμα ή ένα τοπ με τιράντες, ή ακόμα ένα one - shoulder τοπ, μπορούν να φορεθούν άνετα στη διάρκεια του φθινοπώρου, ακόμα και του χειμώνα. 

Έξτρα (γοητευτική) λεπτομέρεια στα looks της συλλογής: η σχεδιάστρια έχει ολοκληρώσει πολλά από τα σύνολα με cowboy boots - εκτός από λεπτεπίλεπτα κομψά πέδιλα- χαρίζοντας την απαραίτητη νότα ξεχωριστού rebel στιλ, αλλά κυρίως άνεσης για βραδιές χορού! 

Τα looks από τη συλλογή

[Photos: Isabel Marant]

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21

Isabel Marant SS21