Τα 8 fashion trends που θα μας απασχολήσουν έντονα το 2021

Μία ματιά στα κομμάτια που θα καθορίσουν το στιλ της νέας χρονιάς.

Κάθε νέα χρονιά ξεκινάει με όνειρα, ελπίδες, στόχους και τη διάθεση για νέα ξεκινήματα και καθολική ανανέωση. Σημαντική συνεισφορά στην καλή ψυχολογία έχουν πάντα οι φρέσκες ιδέες και προτάσεις που έρχονται να δώσουν ζωή στη διαμόρφωση της καθημερινότητας.

Αναφορικά με το στιλ και τη γκαρνταρόμπα, που παίζουν τον δικό τους ρόλο στην πρόθεση για ανανέωση, οι τάσεις έρχονται να καταθέσουν τη δική τους πρόταση για το πώς θα διαμορφωθεί το στιλ της νέας χρονιάς, ποια κομμάτια θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο ντύσιμο και που πρέπει να επενδύσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας για μια αναβαθμισμένη εικόνα.

Από τον "adventure εξοπλισμό" και τις 90s inspired μίνι φούστες τα μέχρι τα θηλυκά cut-outs και τα διαχρονικά κοσμήματα, αυτές είναι 8 trends για τη μόδα του 2ο21 που αξίζουν την προσοχή σας:

Αdventure style

Αdventure style

Η περιπέτεια στη φύση μπαίνει στο μικροσκόπιο της μόδας για τη νέα χρονιά, και αναβαθμίζει γαλότσες, bucket hats και αντιανεμικά σε βασικά κομμάτια του νέου adventure style.
Λευκές Wellington boots, Hunter.

Φαρδιά παντελόνια

Φαρδιά παντελόνια

Η μετάβαση από τα άνετα sweatpants στα τζιν επιβάλλουν μία ενδιάμεση κατάσταση, και τα φαρδιά, slouchy παντελόνια είναι η καλύτερη επιλογή. Μπεζ palazzo παντελόνι, Theory.

Padded Leather

Padded Leather

Τα Padded Leather, ή αλλιώς καπιτονέ δερμάτινα, κομμάτια είναι το πιο trendy «παρακλάδι» της κυρίαρχης τάσης των leathers για τη νέα χρονιά. «The Chain Cassette» τσάντα ώμου, Bottega Veneta.

Μίνι πλισέ φούστες

Μίνι πλισέ φούστες

Η αισθητική των 90s δανείζει στα φετινά trends τις πλισές μίνι φούστες για pretty looks με τη σφραφίδα της νέας χρονιάς. Horsebit-chain καρό μάλλινη μίνι πλισέ φούστα, Gucci.

Timeless κοσμήματα

Timeless κοσμήματα

Κοσμήματα που θα κρατήσουν για πάντα, όπως κομψά κολιέ και βραχιόλια και πολυτελή ρολόγια γίνονται η must επένδυση της χρονιάς. Διαμαντένιο κολιέ με πέρλες, Mateo.

Patchwork

Patchwork

Τα patchwork κομμάτια είναι ένας φόρος τιμής στη δεξιότητα και μια εξαιρετική εφαρμογή του sustainability και του upcycling, κάτι που τους δίνει προβάδισμα στη μόδα του 2021. Ριμπ patchwork ζακέτα, Prada.

Cut Out &Sleek

Cut Out &Sleek

Τα φορέματα με τα οποία θα βγούμε από το lockdown είναι εξαιρετικά απαλά και θηλυκά, με κοψίματα, λεπτά κορδόνια και σε μίνιμαλ γραμμές. «Georgia» halterneck φόρεμα, Staud.

Slippers

Slippers

Τα slippers ήρθαν για να μείνουν, και η shearling εκδοχή τους είναι η πιο δυνατή στις τάσεις του χειμώνα. Ίσιο δερμάτινο πέδιλο με όψη συνθετικής γούνας, Zara