X

Spring/Summer 2021| 10 styling tips από τα runway looks

Χρήσιμες συμβουλές για τα ανοιξιάτικα looks σας.

Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε ακόμα στις αγαπημένες σας πόλεις στον πλανήτη, ο κόσμος της μόδας σας βοηθά να κάνετε ένα ταξίδι στις πρωτεύουσες της μόδας μέσα από τις ready- to- wear συλλογές των fashion houses για τη νέα σεζόν. Οι περισσότεροι σχεδιαστές πρόλαβαν να παρουσιάσουν τις καινούργιες τους collection πριν από το ολικό lockdown είτε με λαμπερά fashion shows είτε με shows κεκλεισμένων των θυρών, δείχνοντας τις τάσεις που θα επικρατήσουν την άνοιξη του 2021.

Εκτός από τα trends, τις αποχρώσεις και τα patterns που προτείνουν, στα looks που εμφανίστηκαν στα catwalks ξεχωρίσαμε και μερικά πολύ χρήσιμα styling tips, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε στις εμφανίσεις σας τη νέα σεζόν.

Styling Tips από τις SS21 συλλογές

#1

Κλασικός στον μαξιμαλιστικό χαρακτήρα του, ο οίκος Dolce & Gabbana μας υπενθύμισε δύο tips. Πρώτον, πως τα έντονα, πολύχρωμα μοτίβα θα είναι πάντα εντυπωσιακά και δεύτερον πως όσο ιδιαίτερα κι αν είναι, θα ταιριάζουν πάντα με το κλασικό και αγαπημένο μας λευκό t-shirt. Φέτος την άνοιξη, μη διστάσετε να προσθέσετε στη συλλογή σας μία midi ή maxi φούστα ή ένα πανωφόρι σε maximal μοτίβο και συνδυάστε την με το λευκό t-shirt που σίγουρα έχετε στη συλλογή σας.

#2

Ο οίκος Chanel επαναφέρει τα παντελόνια κάπρι, τα οποία μπορούν να ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα looks σας με τον πιο κομψό τρόπο. Επιλέξτε ένα σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το hot pink και συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ chic.

#3

Τα 70s vibes έχουν επιστρέψει στον κόσμο της μόδας τις τελευταίες σεζόν και φέτος έχουν ως στόχο να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas. Σίγουρα αξίζει να επενδύσετε σε μία ψηλόμεση denim παντελόνα, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με oversized πουκάμισα και να τονίσετε τη μέση σας με ζώνη για ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

#4

Ως γνωστόν, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά στα σύνολα σας. Έτσι, φέτος την άνοιξη αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές. Ο οίκος Chanel προτείνει να επενδύσετε σε ζώνη-αλυσίδα ή ζώνη με πέρλες, οι οποίες μοιάζουν με κοσμήματα. Με αυτό τον τρόπο και θα τονίσετε τη μέση σας και θα προσθέσετε έξτρα λάμψη ακόμα και σε ένα basic σύνολο.

#5

Τα tie dye μοτίβα έχουν επιστρέψει και φέτος την άνοιξη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μόδα. Blazers, κιμονό, πουκαμίσες, ακόμα και φορέματα σε αυτά τα μοτίβα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σας.

#6

Εάν σας αρέσει το boho ντύσιμο, τότε σίγουρα θα λατρέψετε τα maxi κιμονό που δημιούργησε η Maria Grazia Chiuri για τον οίκο Dior. Πώς μπορείτε να φορέσετε ένα κιμονό; Είτε με το αγαπημένο σας jean και ένα t-shirt ή crop top είτε με μία ψηλόμεση loose παντελόνα και ένα party top.

#7

Το layering παραμένει στη fashion επικαιρότητα και την άνοιξη. Αρκεί να φορέσετε κάτω από τα φορέματα σας ένα ζιβάγκο όπως σας προτείνει ο οίκος Prada.

#8

Από τη συλλογή του οίκου Max Mara για τη σεζόν άνοιξη και καλοκαίρι 2021, ξεχωρίσαμε τον συνδυασμό κάθετων ριγών σε διαφορετικό μέγεθος.

#9

Florals και pastel αποχρώσεις την άνοιξη; Εάν είναι όπως αυτά τα ρομαντικά, λουλουδάτα μοτίβα και τις απαλές αποχρώσεις του οίκου Zimmermann, σίγουρα ναι. Όσο basic κι αν θεωρείται, το floral και τα pastels είναι συνυφασμένα με τον ερχομό της άνοιξης. Φέτος αξίζει να επενδύσετε σε ένα maxi φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε σε διαφορετικές περιστάσεις.

#10

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, ο οίκος Louis Vuitton προτείνει να προσθέσετε στη συλλογή σας mini crossbody τσάντες που θα μοιάζουν με κοσμήματα σε κάθε σας εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ